Stiri Andrea Pirlo a fost aproape să semneze cu Real Madrid, dar s-a răzgândit în ultima clipă. Abia câştigase titlul mondial cu Italia

Data publicării:
Facebook Andrea Pirlo
Facebook Andrea Pirlo

Andrea Pirlo, mijlocaşul legendar al lui AC Milan, Juventus Torino şi al naţionalei Italiei, putea juca la Real Madrid. 



”Cupa Mondială tocmai se terminase și era toată mizeria cu Calciopoli. Era șansa ca AC Milan să poată juca în Serie B, iar Fabio Capello ajunsese la Real Madrid. Am vorbit cu el și cu directorii și am avut o înțelegere.

Când am ajuns în pre-sezonul lui AC Milan, ne-au spus că vom juca în Serie A cu o penalizare de puncte, nu eram sigur pentru că hotărâsem să merg acolo (n.r.la Real Madrid), dar revenind la Milanello l-am cunoscut pe Adriano Galliani și agentul meu. Am convenit să continuăm aventura.

Galliani a pus contractul pe masă și ne-a spus să punem cifrele acolo, după câteva zile, l-am semnat”, a spus Andea Pirlo, la Radio Serie A, potrivit Football Italia.

În 2010, Guardiola l-a vrut la Barcelona 

După trofeul Joan Gamper, meci disputat între Barcelona şi Milan în 2010, "a fost o ocazie ca Milan să îl ia pe Ibrahimovic, iar Guardiola a întrebat dacă eu sunt disponibil pentru a veni la Barcelona. Am discutat, dar Ibra a venit la Milan, iar eu am rămas tot aici. Guardiola mi-a spus că i-ar plăcea să vin la Barcelona. Mă ştia, pentru că şi el a jucat la Brescia, echipa unde am început eu. Am fost mândru să stau de vorbă cu el atunci, chiar dacă nu s-a întâmplat nimic. Ar fi fost o experienţă frumoasă, dar am fost fericit să joc la Milan, alături de mulţi alţi campioni", a mai spus Pirlo. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Stiri





DC Media Group Audience
pixel