Tenis Andreea Prisacariu a fost învinsă în sferturile turneului W25 de la Monastir. "Pur şi simplu mă doare..."

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Andreea Prisacariu a pierdut în sferturile turneului W25 de la Monastir, Tunisia, în faţa franţuzoaicei Diana Martynov. După meci, sportiva din România, aflată pe pe locul 350 în clasamentul WTA, a refulat pe reţelele de socializare. "Eu am ales acest sport. Nu m-a forțat nimeni. A fost alegerea mea. Astăzi îl urăsc din adâncul inimii mele. Pur și simplu mă doare. Sunt zile în care îl iubesc atât de mult. Dar acum nu este una dintre ele. Și e în regulă. Mă iert și merg mai departe. Amin!”, a scris Andreea Prisăcariu pe contul de Twitter.

Diana Martynov, clasată pe 632 în clasamentul WTA, a câştigat cu 6-1, 6-2, meciul contra Andreei Prisacariu. 

Premiile turneelor ITF, prea mici pentru a acoperi cheltuielile 

Într-un interviu pentru DC Sport, Andreea Prisacariu a vorbit despre banii care se câştigă din turneele ITF la care participă. 

"Ieşi pe minus cu mult. Şi dacă câştigi anumite turnee din ITF nu poţi să acoperi biletul de avion dus-întors. Dacă mai iei şi antrenorul cu tine, mai e şi hotelul, masa... Nici nu intră în discuţie. Odată ce ajungi în top 100 abia atunci poţi să simţi la buzunar. Şi nu sunt singura care vorbeşte de asta. Şi Novak Djokovic a vorbit despre acest subiect, şi el chiar ajută foarte mult sportivii din ţara lui. E incredibil! Un jucător care încă e activ să se implice atât de mult în generaţia ce va urma... el creşte o generaţie de copii, lucru care mi se pare senzaţional. Foarte mulţi jucători vor să fie doar ei şi atât, chiar şi după ce se retrag. 

Eu nu mă pricep la partea asta cu cifre, bani, cât câştig, cât aş putea câştiga dacă fac finala, care e diferenţa de puncte, dar pot să zic că nu pot să plec în mână cu mai mult de 2500 de euro la un turneu ITF de 25.000 euro. Pentru că 25.000 ăştia sunt toate sumele adunate. Doar titlul dă bine, dar banii nu sunt ăia. Tata ştie toate astea, pe mine nu m-a interesat. El e managerul meu, îmi ia o povară de pe umeri ca să mă pot concentra la mine şi la jocul meu", a declarat Andreea Prisacariu. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Tenis
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel