Superliga Romaniei Andrei Artean se întoarce în Liga 1. A semnat cu CFR Cluj

Data publicării:
Facebook CFR Cluj
Facebook CFR Cluj

Mijlocaşul central Andrei Artean a părăsit-o pe Apollon Limasol şi a venit la CFR Cluj. 



”Bine ai venit, Andrei Artean!

Suntem bucuroși să vă anunțăm că, începând de astăzi, Andrei Artean este noul mijlocaș al echipei noastre

Un fotbalist experimentat, cu aproape 380 de meciuri jucate, Artean și-a petrecut cea mai mare parte a carierei la Farul Constanța, formație pentru care a bifat peste 200 de partide și alături de care a obținut o Cupă, o Supercupă și un titlu de Campion

Andrei vine în Gruia de la Apollon Limassol, formație pentru care a jucat, de la începutul acestui an, 22 de meciuri. În prima divizie din România, mijlocașul a evoluat și la Poli Timișoara, îmbrăcând tricoul bănățenilor în 106 partide.

Îi urăm bun venit și cât mai multe reușite alături de CFR Cluj!”, au scris cei de la CFR Cluj pe Instagram. 

Tachtsidis rămâne la Cluj încă doi ani 

Clubul de fotbal CFR Cluj a anunţat, într-un comunicat de presă publicat pe site-ul său oficial, prelungirea contractului cu mijlocaşul grec Panagiotis Tachtsidis.

"Suntem bucuroşi să vă anunţăm că mijlocaşul nostru, Panagiotis Tachtsidis, şi-a prelungit contractul cu CFR Cluj până în 2026! Îi urăm multă baftă în continuare la echipa noastră şi cât mai multe reuşite", se menţionează pe site-ul citat.

Venit la gruparea ardeleană în vara anului trecut, Tachtsidis a rămas în lot la solicitarea noului antrenor Dan Petrescu.

În sezonul precedent, mijlocaşul defensiv a evoluat în 37 de partide pentru CFR Cluj, reuşind să înscrie 7 goluri şi să ofere 4 pase decisive.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?