Superliga Romaniei Andrei Borza, dat la Partizan Belgrad conform Transfermarkt

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Andrei Borza, fundaşul stânga adus la începutul sezonului trecut de FC Rapid de la Farul Constanţa, ar putea pleca în Serbia, la Partizan Belgrad. Conform Transfermarkt.com, Borza este pe lista lui Partizan Belgrad, iar transferul are o probabilitate de 67% pentru a fi realizat. 

În sezonul trecut, Partizan Belgrad a terminat campionatul din Serbia pe locul al doilea, la 18 puncte în spatele marii rivale, Steaua Roşie Belgrad, după ce a înregistrat 24 de victorii, 6 egaluri şi 7 înfrângeri. 

FC Rapid nu a oferit încă un punct de vedere oficial despre acest posibil transfer, însă toate sursele indică faptul că Dan Şucu s-ar fi înţeles cu Partizan Belgrad asupra unui împrumut pe un an, cu opţiune de cumpărare de 2 milioane de euro. Dacă transferul s-ar realiza în aceşti termeni, Rapid ar scoate un profit de 1 milion de euro pe Andrei Borza. 

Andrei Borza, protagonistul unui scandal imens în iarnă 

După meciul celor de la Rapid cu Poli Iaşi, în sezonul regulat, Andrei Borza a fost protagonistul unui scandal imens. La câteva ore după meci au apărut în spaţiul public imagini cu tânărul fundaş stânga şi cu Alexandru Albu într-un club, lucru care a atras furia conducerii. Borza şi Albu au fost excluşi din lot, iar lui Alexandru Albu ieşirea i-a fost chiar determinantă în faptul că nu i s-a mai prelungit contractul. 

Andrei Borza a ratat convocarea la echipa naţională pentru EURO2024 din cauza acelui episod. 

"Îmi pare rău pentru staff, pentru colegi, pentru conducere, pentru suporteri. Vreau să uit cât mai repede acel episod. Am făcut o greșeală, iar acum vreau să mă gândesc la prezent și la viitor.

Îl înțeleg (n.r - pe Edi Iordănescu). Nu ai voie să faci așa ceva dacă vrei la echipa națională. Îmi pare nespus de rău și față de dumnealui. Eu vreau să muncesc și să arăt tuturor că sunt cel mai bun. Sunt tânăr. Până acum, da, e cel mai mare regret al meu și îmi pare nespus de rău.

Sunt la început de carieră, joc de doi ani la echipe de seniori. Mă vedeam foarte sus și, așa cum am urcat, am coborât extrem de rapid", a spus Borza.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel