Volei Andrei Mihălescu o părăseşte pe Arcada Galaţi, după două sezoane

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

CS Arcada Galaţi trece printr-un amplu proces de reconstrucţie în această vară. După mai multe transferuri, Arcada se desparte de Andrei Mihălescu."Mulțumim, Andrei Mihalescu!

Voleibalistul român Andrei Mihalescu, transferat în urmă cu două sezoane la CSM Arcada, și-a încheiat relațiile contractuale cu clubul nostru. După ce a câștigat Campionatul, Supercupa României și a fost prezent în grupele CEV Champions League, Mihalescu va juca la o altă echipă din Divizia A1.

Îi mulțumim lui Andrei și îi urăm mult succes!", a transmis CS Arcada pe Facebook. 

În urmă cu doar 2 zile, Arcada transfera un internaţional leton de 21 ani. 

Internaționalul leton Gustavs Freimanis a semnat cu echipa de volei masculin CSM Arcada Galați, după o experiență de trei ani în ligile din Italia și Franța.

Team-managerul clubului gălățean, Marius Pîrvu, a susținut: „Continuăm să lucrăm pentru a avea un lot valoros în perspectiva noului sezon competițional, iar Gustavs este un jucător cu reale calități care s-a impus în prima ligă franceză.

Îi urăm bun venit, iar suporterii noștri să fie conștienți că vom aduce și alți jucători care vor crește nivelul echipei.”

Freimanis, în vârstă de 21 de ani, atinge 2.05 metri înălțime. El a mai jucat la SK Jēkabpils Lūši, în țara sa natală, dar și la Gioiella Prisma Taranto (Italia), GFC Ajaccio Volley-Ball și Tourcoing Lille Métropole, din Franța.

Cu Lille Métropole a încheiat sezonul precedent pe locul 4. De asemenea, el a fost prezent cu naționala Letoniei în Silver League. Noul nostru jucător va activa pe postul de centru, potrivit oficialilor.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Volei

DC Media Group Audience
pixel