Superliga Romaniei Andrei Nicolescu a făcut anunțul: „Avem o primă pentru ultimele meciuri, o sumă consistentă”

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Administratorul special al clubului alb-roșu a ținut să precizeze că fotbaliștii dinamoviști se vor bucura de o primă consistentă, dacă reușesc să nu retrogradeze în cea de-a doua ligă de fotbal.



Andrei Nicolescu: „O să ne jucăm șansa”

Aflați pe penultimul loc în SuperLiga României, dinamoviștii nu sunt siguri dacă mai au vreo șansă de salvare de la retrogradarea directă, chiar și în cazul în care nu se vor impune în duelul cu UTA, din ultima etapă din play-out. Dinamo se află pe poziția a 15-a în clasamentul SuperLigii, cu 22 de puncte, iar un potențial succes în fața echipei lui Mircea Rednic nu asigură în mod clar prezența în prima ligă.

Andrei Nicolescu, administratorul special al clubului, a declarat că jucătorii alb-roșii vor primi o primă consistentă dacă reușesc să se salveze de la retrogradarea în cea de-a doua divizie de fotbal.

Meciurile din SuperLigă nu sunt „măsluite”

De asemenea, Nicolescu a mai spus că nu se pronunță în ceea ce privește discuțiile dintre suporterii „câinilor roșii”, care consideră că ultimele momente din play-out sunt „pregătite” dinainte.

„Sunt destul de cătrănit, vă dați seama... O să ne jucăm șansa, dar acum nu mai depinde de noi. Nu vreau să comentez ce s-a întâmplat în ultima etapă, nu vreau să intru în această campanie fiecare face ce vrea, ăsta este fotbalul din România”, a declarat Andrei Nicolescu pentru digisport.ro.

Oficialul clubului Dinamo a ținut să anunțe că jucătorii au trecut în regulament un bonus pentru ultimele partide, acesta fiind acordat în cazul în care echipa reușește să se impună în meciul cu UTA, de duminică.

„Toată lumea este concentrată și o să vedem ce se va întâmpla... Am avut o situație foarte grea în luna decembrie, înainte de play-out, atunci a fost un declic. Este o situație specială... avem o primă pentru ultimele meciuri și este chiar o sumă consistentă”, a mai afirmat Nicolescu.

Partida dintre Dinamo București și UTA Arad va avea loc pe Stadionul „Arcul de Triumf”, duminică, 12 mai, de la ora 21:30. În acest moment, arădenii se află în fruntea play-out-ului, cu 37 de puncte, la patru puncte distanță de echipa de pe locul secund, Oțelul Galați.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?