Superliga Romaniei Andrei Nicolescu: Acest Dinamo murea în februarie 2023. Asta e realitatea! Ne-am asumat o revoluţie

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo Bucureşti, transmite fanilor că în acest sezon are loc o revoluţie la club, dar spune şi că acest club a fost la un pas de dispariţie în februarie 2023. Invitat la podcastul "Tare de Tot", Andrei Nicolescu a spus că "realitatea este că Dinamo, cel la care toată apartenenţa şi suflarea dinamovistă este parte, murea în februarie 2023. Asta e realitatea pe care nu o poate contesta nimeni, indiferent de poveştile care apar, că mai apar oameni care spun că erau oferte, că erau pregătiţi să investească. Astea sunt porcării. De aici, ce putem să construim şi cât de bine o să meargă proiectul ăsta, şi cât de sus putem duce Dinamo repede, e altă poveste". 

"Da, murea şi cu banii ăia care veneau de la suporteri. Ei îşi pierduseră încrederea. Au dat sume mari de bani, au strâns foarte mulţi bani, dar era deja o bătălie grea de a convinge marele public să ajute. Se diminuaseră încasările, fiecare încerca să ajute cu ceva, cu carne, cu echipamente. Dar se vede o diluare a acestui fenomen. Dar fenomenul a fost extraordinar, pentru că altfel vorbeam de povestea din februarie 2023 în 2021. Ei aveau nevoie de susţinere în momentul ăla, pentru că se erodase încrederea", a mai declarat Andrei Nicolescu. 

Revoluţie la Dinamo 

”Ne-am asumat o revoluție în această vară la Dinamo.

Pentru prima oară după mulți ani, vrem să construim, nu doar să peticim pentru a mai supraviețui o jumătate de sezon sau unul întreg.

Sper să fi fost inspirați în alegeri, iar această construcție sperăm să fie temeinică și să se vadă încă din acest an, mai ales în ceea ce îi privește pe copiii pe care i-am transferat.

Vrem să mai aducem încă trei jucători, asta pentru a stabiliza efectivul, nu vrem să trecem prin ce am trecut în sezonul trecut.

Plafonul salarial este bun, același din finalul sezonului trecut", a mai spus Andrei Nicolescu. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel