Fotbal Andrei Nicolescu, administratorul Dinamo, susține clar că gruparea alb-roșie nu tolerează huliganismul

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Administratorul special al clubului de fotbal Dinamo București, Andrei Nicolescu, a declarat că politica grupării bucureștene este de toleranță zero împotriva huliganismului.



„Nu ne-am luat toate măsurile de siguranță”

Andrei Nicolescu, a declarat, joi, că politica grupării bucureștene se poziționează împotriva huliganismului, explicând erorile care au condus la incidentele petrecute în timpul partidei Dinamo - UTA Arad, scor 1-0, început cu întârziere din cauza unor incidente petrecute între suporteri pe terenul de joc al stadionului Arcul de Triumf.

Aceasta a declarat că: „Am avut incidentul acesta la meciul cu UTA, iar politica noastră este de toleranță zero. Cred că am greșit un pic la meciul cu UTA, pentru că nu ne-am luat toate măsurile de siguranță, dar asta a venit și pe fondul faptului că la ședința tehnică gradul de risc a fost trecut ca mediu și nu ridicat, și atunci poate nici efectivul pe care noi l-am mobilizat nu a fost suficient.”

Dinamo București nu încurajează bătăile între suporteri

„Politica noastră este toleranță zero împotriva huliganismului. Nu vrem noi ca și club să vedem astfel de evenimente pe stadioane, pentru că nu avem nevoie noi ca societate de astfel de evenimente. Vrem să avem tribunele pline care să încurajeze jucătorii, nu trebuie să se întâmple astfel de lucruri. Bătăile nu le încurajăm!”, a declarat Nicolescu.

Administratorul echipei alb-roșii nu a dorit să comenteze decizia pe care urmează să o ia Comisia de disciplină a FRF în acest caz, dar nici dosarul deschis de Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, ce vizează mai mulți șefi de galerii din țară. De asemenea, el a refuzat să susțină vreun punct de vedere privind cazul președintelui clubului FC Rapid, Daniel Niculae.

În așteptarea deciziei Comisiei

„Nu pot să comentez ce va decide comisia, pentru că sunt multe aspecte de luat în considerare. și pe stradă au fost niște incidente care nu au fost gestionate foarte bine. De pe stradă presiunea s-a mutat pe stadion în momentul respectiv și poate acolo, noi, luați de val și depresiunea de a intra cât mai repede suporterii, nu am aplicat toate măsurile care trebuiau. Nu știu, comisia se va pronunța. În ceea ce privește dosarul deschis astăzi nu mă pot pronunța, pentru că nu știu nimic. Nu vreau să comentez pentru că nu știu nimic și asta ar înseamna să speculez", a completat oficialul dinamovist.

Andrei Nicolescu speră ca la partida din deplasare, cu echipa sibiană, din prima etapă a play-out-ului Superligii, să asiste peste 3.000 de suporteri dinamoviști, chiar dacă echipa gazdă a mărit „nejustificat” prețul biletelor.

„Eu cred că la Sibiu vom avea peste 3.000 de suporteri, pentru că este o emulație foarte bună. Cred că este cel puțin neinspirată decizia pe care au luat-o cei de la Sibiu în privința biletelor, mai ales că inițial anunțaseră un preț de 30 de lei, care oricum era mai mare față de cel de 20 anunțat prima oară, după care au revenit și au făcut prețul 50 de lei. Atâta timp cât ei vor respecta regulamentul în ceea ce privește prețul pentru peluza proprie, nu avem ce face și ne vom supune, dar din punctul nostru de vedere nu este normal ce se întâmplă", a mai spus Nicolescu.

Caz penal pentru Daniel Niculae 

Președintele clubului de fotbal FC Rapid, Daniel Niculae, alături de alte persoane, a fost dus la audieri, joi, într-un dosar privind introducerea de materiale pirotehnice la meciurile de fotbal.

„Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București (DGPMB) - Serviciul Grupuri Infracționale Violente pun în aplicare 19 mandate de percheziție domiciliară și 28 de mandate de aducere, în Municipiul București și județele Ilfov, Prahova și Iași, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, distrugere prin incendiere, tulburarea ordinii publice prin violență asupra bunurilor, orice operațiuni cu articole pirotehnice fără drept", informează un comunicat al DGPMB transmis, joi, conform informațiilor Agerpres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?