Superliga Romaniei Andrei Nicolescu dă detalii despre viitorul lui Dennis Politic. „Suntem dispuși să ne așezăm la masă”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Administratorul special al clubului alb-roșu a răspuns din nou curiozităților despre viitorul fotbalistului Dennis Politic la echipa Dinamo.



Dinamo București a rămas în Superliga României după ce a învins formația AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, scor general 2-0, în barajul de menținere/promovare. Ambele goluri au fost înscrise de către Dennis Politic, care a reușit să facă dubla în confruntarea cu ciucanii, de pe teren propriu.

Fotbalistul în vârstă de 24 de ani a înregistrat șase goluri și două pase decisive în acest sezon, în tricoul lui Dinamo. Evoluțiile sale din meciurile formației alb-roșii nu au fost trecute cu vederea, astfel că tot mai multe personalități ale fotbalului au considerat că jucătorul născut în Brașov va părăsi echipa din „Ștefan cel Mare”. 

Totuși, Politic se pare că va rămâne la club și în următorul sezon, potrivit declarațiilor administratorului special al lui Dinamo, Andrei Nicolescu.

„O să fie o piesă foarte importantă pentru anul viitor”

„Nu este iminentă plecarea lui Politic. Este un subiect fierbinte pe care toată lumea îl discută. A plecat de la ideea că toată lumea credea că se destramă această echipă și atunci au apărut speculații.

Pe clauza care se activează acum, mai are contract, este ok. 100% mai are cel puțin un an. La cum îl vedem noi, o să fie o piesă foarte importantă pentru anul viitor. 

O să ne așezăm la masa negocierilor. Să îi dăm un salariu mai bun. Dennis Politic va rămâne și anul viitor la Dinamo. Avem destui jucători la final de contract, între opt și zece.”, spunea Andrei Nicolescu la Fanatik Superliga, înainte de meciul de retur.

Dennis Politic poate avea un salariu mai mare, în sezonul următor

Administratorul dinamoviștilor a reiterat ideea conform căreia Politic va rămâne la echipă, spunând: „Dennis are contract cu Dinamo, a fost o promisiune și a reușit cumva să confirme.

Sperăm ca la anul să devină acel jucător decisiv pe care nu l-am avut anul ăsta și, evident, așa cum i-am spus și lui, suntem dispuși să ne așezăm la masă și să negociem anumite detalii”, a declarat Andrei Nicolescu, la „Totul despre Dinamo”.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?