Superliga Romaniei Andrei Nicolescu infirmă plecarea lui Dennis Politic de la Dinamo. „Îi dăm un salariu mai bun”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

După numeroasele zvonuri privind despărțirea lui Dennis Politic de clubul alb-roșu, administratorul special al formației Dinamo București a confirmat rămânerea mijlocașului în formația din „Ștefan cel Mare”. 



Dennis Politic rămâne la Dinamo

Dinamo București a învins-o, luni seară, pe AFK Csikszereda cu 2-0, în prima manșă a barajului pentru promovare/menținere în SuperLigă, returul fiind programat la Miercurea Ciuc, pe 27 mai.

Dennis Politic a reușit să înscrie ambele goluri în confruntarea cu formația din Miercurea Ciuc, marcând șase goluri și două pase decisive în acest sezon, în tricoul lui Dinamo. Evoluțiile sale din meciurile formației alb-roșii nu au fost trecute cu vederea, astfel că tot mai multe personalități ale fotbalului au considerat că jucătorul născut în Brașov va părăsi echipa din „Ștefan cel Mare”.

CITEȘTE AICI Dennis Politic, fotbalist de play-off? Șansele de a rămâne la Dinamo. „Eu cred că pleacă!”

Nicolescu: „100% mai are cel puțin un an”

Administratorul special al clubului Dinamo a făcut asigurări că fotbalistul în vârstă de 24 de ani va continua la formația „câinilor roșii”: „Nu este iminentă plecarea lui Politic. Este un subiect fierbinte pe care toată lumea îl discută. A plecat de la ideea că toată lumea credea că se destramă această echipă și atunci au apărut speculații. 

Pe clauza care se activează acum, mai are contract, este ok. 100% mai are cel puțin un an. La cum îl vedem noi, o să fie o piesă foarte importantă pentru anul viitor. 

O să ne așezăm la masa negocierilor. Să îi dăm un salariu mai bun. Dennis Politic va rămâne și anul viitor la Dinamo. Avem destui jucători la final de contract, între opt și zece.

Nu avem cum să discutăm nimic acum. O să începem treaba după ultimul meci (n.r. - returul cu Csikszereda)”, a spus Andrei Nicolescu la Fanatik Superliga.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?