Superliga Romaniei Andrei Nicolescu, mesaj pentru suporterii Dinamo: „Nu mai e timp sau loc de revolte!”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Administratorul special al Dinamo București a postat un mesaj de încurajare și totodată de speranță la adresa salvării clubului de la retrogradarea în liga secundă de fotbal. 



Ultimele șanse ale „câinilor” de a se salva de la retrogradare

Administratorul special al clubului alb-roșu a transmis un mesaj prin care solicită sprijinul tuturor suporterilor dinamoviști, în cele două ultime etape ale camponatului. 

Dinamo București se află pe loc direct retrogradabil, în acest moment, respectiv pe penultima poziție, la egalitate cu Poli Iași, cu puncte 21 de puncte.

Dinamoviștii vor face deplasarea la Cluj, unde o vor înfrunta pe Universitatea, sâmbătă seară, de la ora 20:00. Ultima partidă este programată pe 11 mai, când „câinii roșii” se vor duela cu elevii lui Mircea Rednic, fotbaliștii de la UTA Arad.

CITEȘTE ȘI Neînțelegeri la Dinamo! Jucătorii români și străini, dispute din cauza banilor

„Suntem într-un moment critic. Un moment al adevărului pentru caracterele și identitatea noastră. În aceste ultime două etape, fie ne considerăm deja înfrânți si ne certăm între noi, aruncând vinovăția dintr-o parte într-alta, fie ne mobilizăm și luptăm până în ultima secundă pentru a ne salva. Mai sunt două meciuri care se vor desfășura sub o presiune enormă.

Îi rog pe toți cei care iubesc Dinamo să susțină echipa! Nu mai e timp sau loc de revolte, țapi ispășitori sau schimbări miraculoase. Acum e nevoie de munca, de sacrificiu, de luciditate și de loialitate față de culori. La finalul campionatului, sigur ca ne vom analiza obiectiv erorile. Însă, în aceste ultime etape, cat timp avem șanse matematice să rămânem în prima ligă, trebuie sa credem în ele.

Marile victorii, ca și marile înfrângeri, pot fi decise de minute faste sau nefaste, avem excesiv de multe exemple recente. În cele 180 de minute PLUS PRELUNGIRI care urmează trebuie să luptăm, cu mintea limpede, pentru Dinamo.”, a fost mesajul transmis pe contul de Facebook, de către Andrei Nicolescu.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel