Grand Slam Andy Murray joacă la Wimbledon în proba de dublu, alături de fratele său

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Campionul britanic ar urma să evolueze în proba de dublu cu fratele său, Jamie, în al treilea turneu major al anului.Murray joacă alături de Jamie, la Wimbledon

Tenismenul scoțian Andy Murray ar urma să facă pereche cu fratele său Jamie în turneul de dublu de la Wimbledon, care va debuta pe 1 iulie.

Murray, cu două victorii la Wimbledon (2013, 2016), a dezvăluit încă din februarie că și-a propus să se retragă la sfârșitul acestui an și ar vrea o ultimă apariție în Grand Slam-ul pe iarbă alături de fratele său.

Jamie Murray, un specialist al probei de dublu, și-a exprimat dorința de a juca alături de Andy la Wimbledon.

Inițial, Andy Murray, 37 ani, voia să se concentreze pe meciurile de dublu, dar dorința de a juca la o nouă olimpiadă l-a făcut să renunțe la acest plan. Britanicul a cucerit medalia de aur olimpică în 2012 și 2016 la simplu.

După o accidentare suferită în luna mai, Murray a făcut pereche cu Dan Evans la Roland Garros, dar nu au trecut de primul tur la dublu.

Andy și Jamie au făcut pereche la finala Cupei Davis din 2015, când au adus al doilea punct în duelul cu Belgia (3-1).

Andy începe pregătirea pe iarbă cu turneul de la Suttgart, unde va juca în primul tur, marți, contra lui Marcos Giron.

În proba de dublu la Wimbledon, Andy Murray nu a trecut de turul secund, dar Jamie, în vârstă acum de 38 ani, a jucat alături de John Peers finala din 2015, câștigată de Horia Tecău și Jean Julien Rojer cu 7-6, 6-4, 6-4, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Grand Slam
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel