Superliga Romaniei Anes Rusevic, atacantul care a marcat o dublă în finala Cupei, pleacă de la Oţelul

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Oţelul Galaţi se desparte de încă un fotbalist important. Anes Rusevic, atacantul care a marcat o dublă în finala Cupei României, pierdută în faţa celor de la Corvinul Hunedoara, a plecat de la Oţelul Galaţi. 

"Vă mulţumesc, gălăţeni, pentru tot. Vă doresc tot ce e mai bun şi vă voi ţine mereu minte ca pe unii dintre cei mai tari suporteri", a scris Rusevic pe Instagram. 

Rusevic este, astfel, al nouălea fotbalist care o părăseşte pe Oţelul în această vară. Fotbaliștii care nu au mai continuat cu Oțelul Galați sunt fundașii Dragan Lovric, Costin Petruț Ghiocel, Dan Lucian Panait și Claudio Ionuț Mocanu, mijlocașul Vasile Jardan, atacantul George Cîrjan şi portarul Eduard Pap.

La capitolul veniri, oţelarii au înregistrat până acum trei transferuri. Este vorba despre portarul Iustin Popescu şi mijlocaşii Cristian Chira şi Neluţ Roşu. 

Oțelarii se îndreaptă către Vatra Dornei, la final de săptămână

Clubul de fotbal SC Oțelul Galați a făcut anunțul potrivit căruia scurta vacanță de vară s-a încheiat, iar managerul tehnic Dorinel Munteanu și staff-ul său au condus deja prima ședință de pregătire pe noul sezon.

Potrivit oficialilor, a fost doar o ședință restrânsă, din lotul de jucători lipsind mai bine de jumătate dintre componenți.

Totuși, în prezența unor suporteri care așteaptă noul sezon, roș-alb-albaștrii au efectuat primele alergări pentru stagiunea 2024-2025 a Superligii, însă antrenorul Oțelului a avut sub comanda sa doar o parte din lotul pe care îl va utiliza în noul sezon.

Se pare că au lipsit toți jucătorii străini, cu excepția bulgarului Milen Zhelev, însă și unii dintre jucătorii români care vor face parte din gruparea oțelară.

Până sâmbătă, când se așteaptă ca la Galați să sosească și ceilalți elevi ai lui Dorinel Munteanu, cei prezenți se vor antrena la baza sportivă Oțelul, pentru ca duminică, 9 iunie, lotul să fie deplasat la Vatra Dornei pentru primul cantonament al verii.

Dunărenii se vor pregăti la munte până pe 20 iunie, pentru ca în perioada 23 iunie – 4/5 iulie să se îndrepte spre un stagiu organizat în Austria, acolo unde vor susține și meciuri de verificare.

Clubul de fotbal a anunțat, pe site-ul oficial, că jucătorii nou-veniți la Oțelul vor fi dezvăluiți în zilele ce urmează, doar că lotul va fi completat și pe parcursul celor două stagii de pregătire.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel