Superliga Romaniei Animozitățile dintre Pițurcă și Becali, la cote maxime. „Minciunile pe care le spune...specific lui!”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Victor Pițurcă a comentat din nou declarațiile lui Gigi Becali, acuzându-l pe patronul FCSB, cu care nu mai are o relație bună, că spune minciuni.



Victor Pițurcă nu mai vorbește deloc cu Gigi Becali

Antrenorul român a declarat că nu mai are o relație cu Gigi Becali, cu care nu mai vorbește. De asemenea, Pițurcă a mai spus că Gigi Becali nu i-ar fi făcut niciun benefici financiar, contrar spuselor patronului FCSB.

„Nu mai vorbesc și nici nu vreau să mai vorbesc, în viața mea cu Gigi Becali, pentru ce mi-a spus. Oamenii au rămas cu impresia că mi-ar fi făcut mie Gigi niște avantaje financiare.

Nu, eu i-am făcut lui. Eu nu am luat niciodată un ban de la Gigi Becali, minciunile pe care le spune, specific lui, de asta nu vreau să mai am de-a face cu el. Nu vreau să spun în Săptămâna Mare niște lucruri care nu își au sensul”, a spus Pițurcă, în exclusivitate pentru as.ro

Gigi Becali vrea stadionul „Steaua” pentru Champions League

„Să ne dea nouă stadionul, ca să mergem în Liga Campionilor, să avem stadion. Să revină lucrurile în făgașul lor normal”, a spus Gigi Becali. La aceste declarații a răspuns și Victor Pițurcă, care a afirmat că stadionul din Ghencea aparține echipei de fotbal CSA Steaua, și nu formației unde patronează Becali.

„De ce să i se dea lui stadionul?” De ce?! Că nu înțeleg! Nu e problema lui ce se întâmplă la Steaua, să își vadă de echipa lui, de FCSB. Are suporteri lângă echipă, Steaua este Steaua, Steaua a fost și va fi tot timpul echipa Armatei. Așa trebuie să fie și așa să rămână”, i-a răspuns Victor Pițurcă lui Gigi Becali.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?