Box Anthony Joshua, victorie prin KO tehnic cu Otto Wallin

Data publicării:
Fotografie de la Rodolfo Clix, Pexels
Fotografie de la Rodolfo Clix, Pexels

Boxerul Anthony Joshua a câştigat prin KO tehnic cu suedezul Otto Wallin. 



 Boxerul britanic Anthony Joshua, fost dublu campion mondial la categoria grea, l-a învins prin KO tehnic pe suedezul Otto Wallin, care a abandonat înainte de repriza a şasea a meciului ce a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică în Arabia Saudită, informează AFP.

Anthony Joshua, în vârstă de 34 de ani, are 27 de victorii şi trei înfrângeri în cariera sa, trei dintre succese fiind obţinute în 2023. Otto Wallin, 33 de ani, a suferit a doua înfrângere din cariera sa, în care a disputat
29 de meciuri, la patru ani după ce s-a înclinat în faţa britanicului Tyson Fury.

Fost campion IBF, WBA şi WBO al greilor, Joshua a pierdut centurile în faţa ucraineanului Oleksandr Usik, mai bun ca el în 2021 şi 2022. Dar "AJ" a arătat la Riad că mai are un cuvânt de spus la categoria regină, pe care va încerca s-o recucerească în 2024.

Mai devreme în cursul serii, neozeelandezul Joseph Parker s-a impus la puncte în unanimitate în faţa americanului Deontay Wilder, el dominând categoric acest meci de douăsprezece reprize între doi foşti campioni mondiali.

Joseph Parker, în vârstă de 31 de ani, fost campion WBO al greilor, a reuşit a 34-a victorie din cariera sa.

Deontay Wilder, care are 38 de ani, nu mai luptase de 14 luni. El are acum trei înfrângeri în cariera sa, primele două fiind în faţa lui Tyson Fury, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Box




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel