Superliga Romaniei Antrenorul Bogdan Lobonț „nu poate să fie în sufletele rapidiștilor”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Cu toate că Lobonț este antrenorul principal al echipei giuleștene în ultimele etape ale sezonului, pare că suporterii alb-vișiniilor nu îl privesc deloc cu ochi buni pe fostul fotbalist.



„Pisica” a zgâriat și nu e iertată de suporteri

Bogdan Lobonț a fost soluția pentru banca giuleștenilor, după plecarea lui Cristiano Bergodi. Rezultatele Rapidului din play-off nu s-au schimbat nici sub conducerea fostului portar român, echipa alb-vișinie ocupând, în acest moment, locul 6, cu 29 de puncte. Rapid București nu a înregistrat nicio victorie în play-off, având șapte înfrângeri și o remiză.

Gheorghe Răducan, fostul lider de galerie din Giulești, a ținut să îi amintească lui Lobonț că suporterii nu vor uita gesturile făcute de actualul antrenor giuleștean, după ce a plecat de la Rapid și a semnat cu Dinamo.

„Bogdan Lobonț a câștigat un campionat la Rapid. Era iubit și respectat. A ajuns la Dinamo și a avut gesturi prin care ne-a jignit grav. Când ajungi să ne jignești și să te bucuri...e cam mult!

Oricât de multă bunăvoință ai avea, este cam mult. Noi am trecut cu vederea și am făcut un compromis pentru binele clubului nostru. Era clar că nu poate să fie în sufletele rapidiștilor”, a afirmat Gheorghe Răducan, pentru digisport.ro

Rapid București va întâlni Sepsi OSK, în deplasare, meci programat vineri, 10 mai, de la ora 20:30. În acest moment, covăsnenii sunt pe locul 5 în play-off, cu 31 de puncte.

Lobonț își prezintă CV-ul

„Toți jucătorii care sunt sub contract cu Rapid sunt la dispoziția echipei. Mai departe, alegerile țin de mine. În funcție de ce se întâmplă la antrenament… Majoritatea sunt apți pentru partidă. [..] Nu sunt dezamăgit deloc, am știut de la început în ce mă bag și unde vin, nu am de ce să fiu dezamăgit. Dezamăgirea nu există, cred că dă dovadă de curaj momentul prin care trece Rapid. Știu toată situația care se întâmplă în club, iar noi muncim să ducem Rapidul acolo unde vrea toată lumea. Competențe avem. 20 de ani de carieră la 3 dintre cele mai importante echipe din Europa, Ajax, Roma și Fiorentina, plus 20 de ani la echipa națională.

Acele principii pe care le-am învățat la aceste două entități le punem în slujba Rapidului, pentru că merită asemenea principii. Sunt sănătoase și fac clubul să crească. Noi, prin tot ceea ce facem, trebuie să reprezentăm un exemplu pentru copiii de la academie. Eu asta am învățat în acești 20 de ani de carieră pe care i-am petrecut la echipele respective. Aceste lucruri vrem să le facem și la Rapid, pentru că, sigur, Rapid o să fie acolo sus. E nevoie de timp? Da! De muncă? Da!”, a afirmat Lobonț, la conferința de presă premergătoare meciului de astăzi, 10 mai.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel