Fotbal Antrenorul care părăsește Borussia Dortmund pentru naționala Ghanei

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Antrenorul de talente al Borussiei Dortmund, Otto Addo, va deveni selecționerul echipei naționale a Ghanei. Acesta își încheie contractul cu echipa germană în vara acestui an. 



Selecționer la naționala Ghanei

Antrenorul de talente, Otto Addo, va părăsi poziția sa din cadrul clubului Borussia Dortmund pentru a deveni selecționer al echipei naționale a Ghanei, a anunțat vineri, clubul german de fotbal, pe pagina sa oficială de Instagram în limba engleză.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borussia Dortmund (BVB) (@blackyellow)

În vârstă de 48 de ani, Addo a jucat la echipa Borussia Dortmund între anii 1995 și 2005, reușind să câștige titlul de campion al Germaniei, în anul 2002.

Acesta a fost, după retragerea din activitatea sportivă, antrenor de talente la gruparea germană din anul 2019, îndeplinind, totodată, și rolul de secund în timpul primului mandat al antrenorului Edin Terzic, în perioada 2020-2021.

Addo, ai cărui părinți sunt africani, născuți în Ghana, are 15 selecții la naționala acestei țări. El a fost antrenor interimar al Black Stars în 2022, inclusiv la Cupa Mondială din Qatar, conform informațiilor Agerpres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?