Echipa nationala Antrenorul Ciprian Panait îl sfătuieşte pe Alibec să revină în Liga 1, dar îl şi avertizează. "Va pierde lotul pentru EURO"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Denis Alibec, legitimat la Al Muaither în Qatar, este sfătuit să revină în România, pentru a fi în formă la EURO 2024. Altfel, spun mai multe voci, există riscul ca atacantul să nu fie convocat de Edi Iordănescu pentru turneul final. 



”Eu cred că nu pierde naționala dacă joacă acolo. Problema e să prindă minute acolo. Joacă în Qatar de șase luni și a fost convocat, a dat goluri pentru echipa națională. Dar ce e corect, trebuie să precizăm că fotbalul din Qatar e lent. 

Sunt jucători pe final de carieră. E un fotbal căruia i se potrivește lui Alibec. El e tehnic, nu jucător de viteză. Recomandarea mea e să rămână acolo, dar să fie în primul '11'. Presiunea mare va fi să joace acolo. 

Dacă ia decizia să vină în România vor fi două probleme: financiar va pierde și dacă nu se duce să lucreze cu un antrenor stăpân pe ce face, va pierde din punct de vedere sportiv și va pierde și lotul pentru EURO”, a spus Ciprian Panait la Poveștile Sport.ro.

Alibec nu ştie ce îi rezervă viitorul 

"Timpul trece repede, trebuie să ne pregătim și să fim cu capul acolo. Să fim toți sănătoși.

E o grupă OK, se putea mai rău. Mergem să ne batem cu ei de la egal la egal și să vedem care se califică mai departe. Da, cu siguranță, trebuie să avem încredere. Am vorbit și cu staff-ul și cu restul colegilor. Suntem încrezători și vom merge acolo să facem o pregătire bună.

Să trăiască momentul și să dea totul pe teren. Altă șansă e greu să se mai ivească. 

Cu mine nu știu ce se va întâmpla. Am un contract și nu pot pleca.

Le simt lipsa (n.r. celor de la Farul). Îmi doream să joc și turul de calificare de Europa League, dar asta a fost să fie.

Nu e nicio discuție deocamdată (n.r. să mă întorc la Farul). Mă uit la meciuri. Surprinzător, 10 puncte pentru FCSB. Să vedem acum", a declarat Alibec, citat de Digisport

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel