Fotbal international Antrenorul cu care Francesco Totti regretă că nu a lucrat. "Este numărul unu, îl respect foarte mult"

Data publicării:
Facebook Francesco Totti
Facebook Francesco Totti

Italianul Francesco Totti a spus numele antrenorului cu care regretă că nu a lucrat niciodată în carieră. 



Fostul mare fotbalist italian Francesco Totti a recunoscut că a refuzat-o pe Real Madrid pentru echipa sa de suflet, AS Roma, la care a devenit o legendă, însă regretă că nu a fost antrenat de portughezul Jose Mourinho, actualul tehnician al formaţiei "giallorossa", pe care îl consideră numărul unu, informează agenţia EFE.

"Am petrecut 30 de ani la Roma. Am arătat respect faţă de toţi şi am renunţat la multe alte oferte. Am spus nu lui Real Madrid şi altor cluburi, pentru că îmi doream acel tricou, doar acel tricou 'giallorosso' pe care îl am în mine", a recunoscut fostul jucător într-un interviu pentru "Corriere della Sera".

"Dar nu mi-a plăcut cum s-a terminat povestea mea cu Roma. Când în fotbal nu mai este nevoie de tine, atunci se pierde respectul. Dacă Maldini, Del Piero, Baggio şi cu mine nu am fi fost în fotbal, ar fi însemnat ceva oare?, a adăugat fostul mare jucător, în vârstă de 47 de ani.

Totti, care este o prezenţă constantă în tribunele Stadionului Olimpic din Roma pentru a-şi urmări echipa, a afirmat că regretă faptul că nu a avut ocazia să fie antrenat de Mourinho, cu care are de ani de zile o relaţie de maxim respect şi admiraţie mutuală.

"Cu un rol definit, mi-ar plăcea să mă întorc la club, alături de Mourinho, care este numărul unu şi pe care îl respect mult. Regret că nu mi-a fost antrenor în carieră", a adăugat el, citat de Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel