Handbal Antrenorul Jan Leslie rămâne la HC Dunărea Brăila

Data publicării:
Facebook HC Dunărea Brăila
Facebook HC Dunărea Brăila

Handbalistele de la HC Dunărea Brăila vor continua să fie antrenate de către danezul Jan Leslie, pentru încă un sezon.



Jan Leslie își continuă munca la Brăila

Colaborarea dintre formația de handbal feminin HC Dunărea Brăila și antrenorul danez Jan Leslie va continua și sezonul viitor. Anunțul a fost făcut de către clubul dunărean, pe rețelele sociale.

„Cu bucurie vă anuntăm că antrenorul Jan Leslie va continua să antreneze echipa noastră. Este antrenorul cu care fetele noastre au atins cele mai bune rezultate din istoria clubului. Jan Leslie are peste 25 de ani de activitate ca antrenor, atât la masculin, cât și la feminin. A câștigat Cupa EHF (actuala European Handball League) cu Randers în 2010. Cu aceeași echipă a obținut și titlul în Danemarca în 2012. A activat apoi 5 ani în Rusia, la Rostov și CSKA Moscova, formații cu care a jucat în Liga Campionilor.

Mulțumim că ne-ai ales, Jan!”, au postat oficialii clubului, pe pagina de Facebook.

Mesajul antrenorului

Jan Leslie a oferit și un mesaj, în urma prelungirii contractului cu handbalistele de la Brăila: „Mă bucur să vă anunț că am prelungit contractul cu Dunărea Brăila. Încă de la început, am primit un sprijin uimitor din partea tuturor. Sunt recunoscător pentru sprijinul clubului, jucătorilor și staff-ului și aștept cu nerăbdare să continuăm munca noastră. Mulțumesc foarte mult pentru asta. Am avut un sezon foarte bun și am avut rezultate foarte bune în cele 40 de meciuri.

A fost foarte important pentru mine să schimb imediat starea de spirit, caracterul și structura din echipă și sunt foarte fericit și mândru de echipă și fete. Au făcut o treabă foarte bună și au luptat până la capăt în toate meciurile. Fanii noștri sunt excepționali și atmosfera este foarte specială! Sunt în spatele nostru în toate momentele. Sper să continuăm să obținem mai multe medalii la Brăila! Alb albastră e inima noastră!”, a fost mesajul transmis antrenorul dunărencelor, pe pagina oficială de Facebook a clubului de handbal.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Handbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?