Fotbal international Arne Slot recunoaşte că e în negocieri cu Liverpool

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Olandezul Arne Slot a devenit favorit să îl înlocuiască pe Jurgen Klopp la Liverpool. Slot o antrenează în acest moment pe Feyenoord. 



"Cluburile negociază. Aștept verdictul. Nu e un secret că vreau să merg la Liverpool. Acum aștept ca cele două echipe să ajungă la un acord. Sunt încrezător că se va întâmpla", a spus Slot, conform presei olandeze. 

Cu Feyenoord, Slot a cucerit titlul şi cupa Olandei. 

Van Dijk e convins că Arne Slot e alegerea potrivită pentru Liverpool 

”Arne Slot este unul dintre cei mai buni antrenori olandezi în momentul de față. Stilul de joc pe care îl vrea, filosofia pe care o are, toate acestea semnalează că el poate fi antrenor la Liverpool.

Dar am citit și am auzit că mutarea este departe de a se fi finalizat. O să vedem. O să ne concentrăm pe acest lucru în sezonul următor, acum e prea devreme”, a declarat Virgil van Dijk, citat de Fabrizio Romano.

Jurgen Klopp pleacă de la Liverpool 

Klopp, care a condus echipa timp de 8 ani și jumătate, a decis să nu continue și în următoarea stagiune, în ciuda succesului considerabil pe care l-a avut pe Anfield.

"Pot să înțeleg că este un șoc pentru mulți oameni în acest moment, când auzi asta pentru prima dată, dar evident că pot să mă explic – sau cel puțin să încerc să explic. Îmi place absolut totul despre acest club, iubesc tot ce ține de oraș, iubesc tot ce ține de suporterii noștri, iubesc echipa, iubesc personalul. Iubesc totul.

Plec din cauză că sunt, cum să spun asta, fără energie. Nu am nicio problemă acum, evident, știam deja de mai mult timp că va trebui să anunț asta la un moment dat, dar acum sunt bine. Știu că nu pot face treaba asta din nou și din nou și din nou și din nou" a spus Klopp, după ce și-a anunțat decizia de a pleca.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel