Fotbal international Arsenal Londra, lider în Premier League, după victoria în fața celor de la Wolverhampton

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Luptă strânsă pentru titlul de campioană, în Premier League. FC Arsenal preia conducerea, după ce a învins Wolverhampton, scor 2-0.



FC Arsenal, în fruntea Premier League

Arsenal Londra a preluat pentru moment poziția de lider în Premier League după victoria cu 2-0 obținută sâmbătă seara, în deplasare, în fața lui Wolverhampton, în etapa a 34-a.


Leandro Trossard (45) și Martin Oedegaard (90+5) au marcat golurile „tunarilor” care, cu 74 de puncte, s-au instalat provizoriu în fruntea clasamentului, având un punct mai mult față de Manchester City, a doua clasată. Wolverhampton are 43 de puncte și se află pe locul 11, fără victorie în ultimele cinci runde.

Cu 4-1 s-a impus Burnley, penultima în clasament, pe terenul „lanternei roșii”, Sheffield United. Jacob Bruun Larsen (39), Lorenz Assignon (40), Lyle Foster (58) și Johann Berg Guomundsson (71) au marcat golurile oaspeților, gazdele punctând prin Gustavo Hamer (52). Burnley este pe locul 19, cu 23 de puncte, iar Sheffield este pe ultimul loc, cu 16 puncte, având doar trei victorii în actuala ediție de campionat.

Tot un scor „fluviu”, 5-1, s-a înregistrat și în meciul dintre Luton Town și Brentford, în favoarea oaspeților. Yoane Wissa (24, 45+1), Ethan Pinnock (62), Keane-Lewis Potter (64) și Kevin Schade (86) au marcat golurile lui Brentford, reușita gazdelor aparținând lui Luke Berry (90+2). Brentford este pe locul 14, cu 35 de puncte, iar Luton Town este pe 18, cu 25 de puncte, scrie Agerpres.

Runda continuă cu partidele programate duminică seara.

Cu patru etape înainte de finalul sezonului, pe podium se află Arsenal, Manchester City și Liverpool, cu 74, 73, respectiv 71 de puncte. 

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel