Grand Slam Aryna Sabalenka, fără scrupule față de cea mai bună prietenă. Bielorusa se califică în optimi

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Favorita numărul 2 a turneului de Grand Slam de la Roland Garros a trecut rapid de spaniola Paula Badosa.Aryna Sabalenka, în optimi la Roland Garros

Ocupanta locului 2 în ierarhia tenisului feminin a reușit să treacă, din nou, de buna sa prietenă, Paula Badosa (139 WTA), în cel de-al treilea tur al competiției de Mare Șlem de la Roland Garros. Bielorusa a trecut de jucătoarea spaniolă în două seturi, scor 7-5 6-1, după doar o oră și 19 minute.

Aryna a fost condusă, în prima manșă, cu 5-3 de către Badosa, dar a reușit să își redreseze jocul și să termine primul set cu scorul de 7-5. Cea de-a doua parte a meciului a fost la cârma dublei câștigătoare de Grand Slam, reușind să câștige al doilea set în doar 28 minute. 

După duelul de sâmbătă după-amiază, cele două jucătoare au ajuns la șapte meciuri directe în circuitul WTA, Sabalenka conducând cu 5-2. Următoarea adversară a Arynei va fi învingătoarea dintre americancele Madison Keys (12 WTA) și Emma Navarro (24 WTA).

„E dificil să joci împotriva prietenei tale cele mai bune. Paula revine după accidentare și sunt sigură că ea va reveni în TOP. Încerc să nu mă gândesc în timpul jocului, să nu mă concentrez la persoana din cealaltă parte a fileului. Sunt mereu meciuri dificile împotriva ei”, a spus jucătoarea din Belarus, la interviul de pe teren.

Rezultate parțiale de pe tabloul feminin de la Roland Garros, 1 iunie

- Elena Rybakina (4 WTA) - Elise Mertens (27 WTA), scor 6-4 6-2 (1h 8min)

- Varvara Gracheva (88 WTA) - Irina Begu (127 WTA), scor 7-5 6-3 (1h 35min)

- Aryna Sabalenka (2 WTA) - Paula Badosa (139 WTA), scor 7-5 6-1 (1h 19min)

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Grand Slam

DC Media Group Audience
pixel