Tenis Aryna Sabalenka, prima reacție după moartea iubitului său. Aceasta a transmis un mesaj scurt pe o rețea de socializare

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

A doua jucătoare de tenis a lumii, Aryna Sabalenka, a transmis un mesaj pe Instagram, prin care se pronunță în ceea ce privește decesul partenerului său, fostul hocheist Konstantin Koltsov.



„Noi nu mai eram împreună”

Dubla câștigătoare de Mare Șlem, Aryna Sabalenka, trece prin momente dficile la Miami, după ce Konstantin Koltsov, partenerul său de viață, a decedat la începutul săptămânii. Koltsov se afla alături de Sabalenka, în State, bielorusa fiind programată să joace în data de 21 martie, în al doilea tur, cu învingătoarea duelului Halep - Badosa. Meciul dintre bielorusă și jucătoarea spaniolă, care a trecut în trei seturi de Simona Halep, a fost amânat pentru încă o zi.

Aryna nu s-a retras din competiție, cu toate că multe persoane se așteptau ca sportiva să declare forfait turneului american. Mai mult decât atât, după nici o zi de la moartea iubitului său, Sabalenka a fost văzută pe terenul de tenis, antrenându-se.

În urmă cu nouă ore, Sabalenka a publicat o fotografie cu text pe contul său de Instagram, având o primă reacție privind întâmplarea tristă prin care trece. Aceasta a susținut că are „inima frântă”, solicitând tuturor ca intimitatea sa și a familiei fostului hocheist să fie respectate. De asemenea, belarusa a ținut să menționeze faptul că ea și Konstantin nu mai formau un cuplu.

„Moartea lui Konstantin este o tragedie de necrezut, chiar dacă noi nu mai eram împreună, inima mea este rănită. Vă rog să respectați intimitatea mea și intimiatea familiei sale în această perioadă dificilă” a fost mesajul Arynei pe Instagram.

Konstantin Koltsov, fost hocheist în NHL și la naționala Belarusului, forma un cuplu alături de Aryna, încă din anul 2021. Chiar dacă primele speculații privind moartea sa anunțau un accident vascular cerebral ca fiind cauza decesului, se pare că, de fapt, moartea acestuia a survenit în urma unui suicid.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Tenis




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?