Superliga Romaniei "Atacanţii foarte buni nu vor să vină la Dinamo", în ciuda salariilor de 15.000 euro pe lună. Răzvan Zăvăleanu, verdict crunt

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al lui Dinamo, a tras o concluzie dură după ce "câinii roşii" au scăpat de interdicţia la transferuri. 



”Eu nu sunt implicat în partea sportivă, dar sunt la curent cu ce se întâmplă. Au fost mai multe ținte. Atacanții foarte buni pe care vrem să îi aducem nu vor să vină. Nu e problema de bani, ci mai degrabă de locul în clasament.

Ofertele făcute sunt foarte bune. Nu pot să vă dau prea multe detalii, eu nu sunt implicat. Văd că nu vor să vină jucători de calibru.

E adevărat (n.r. salarii de 15.000 de euro la Dinamo). Din fericire, cei de la Renovatio sunt persoane dedicate și pun la dispoziție toate resursele financiare”, a spus Răzvan Zăvăleanu la Fotbal Club.

Andrei Nicolescu, supărat pe situaţia cu Iulian Roşu, care ar fi putut duce la o interdicţie la transferuri 

Dinamo a reuşit să îi rezilieze contractul lui Iulian Roşu şi, astfel, să scape de o interdicţie la transferuri. Andrei Nicolescu nu e mulţumit, însă, de cum a decurs întreaga situaţie. 

"O să trag acum un semnal de alarmă, probabil specialiștii din fotbalul românesc o să spună că nu trebuia făcută asta, dar vorbim peste câțiva ani. Dacă tendința asta va continua, vom ajunge în sensul în care se va interpreta regulamentul privind statutul jucătorilor doar în sensul în care fotbaliștii au numai drepturi, nu și obligații. 

Cu toată lumea s-a ajuns la o înțelegere, dar Iulian a cerut banii inclusiv pe un contract viitor. Fiecare face ce crede că e mai bine”, a spus Andrei Nicolescu la Radio Dinamo. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?