Grand Slam Atacurile rusești în zonele cu civili din Ucraina nu au lăsat-o pe Elina Svitolina fără reacție

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Sportiva ucraineană a izbucnit în lacrimi după victoria din optimile de finală ale celui de-al treilea turneu de Mare Șlem al anului.Elina Svitolina, în lacrimi după victoria din optimi

Tenismena ucraineancă Elina Svitolina s-a calificat luni în sferturile de finală la Wimbledon cu o victorie cu 6-2, 6-1 în fața chinezoaicei Wang Xinyu, însă rezultatul a fost mai puțin important pentru jucătoare, care a izbucnit în lacrimi cu gândul la războiul din țara sa.

La scurt timp după calificarea în sferturi, unde o va întâlni pe campioana din 2022, Elena Rybakina, Svitolina a izbucnit în plâns în interviul ei de după meci la știrea că principalul spital de copii din Ucraina, din capitala Kiev, a fost lovit de rachete.

„Cu siguranță a fost o prestație bună din partea mea astăzi. Este o perioadă grea pentru poporul ucrainean”, a spus Svitolina, înainte de a izbucni în lacrimi.Jucătoarea, cap de serie numărul 21, care anul trecut și-a egalat cel mai bun parcurs la Wimbledon, ajungând în semifinale, a purtat luni o panglică neagră.

„Nu a fost ușor să mă concentrez astăzi pe meci. Începând de dimineață a fost greu să citesc știrile. Să ajung pe teren este extrem de greu”, a adăugat ea.

Loviturile masive ale Rusiei au făcut luni zeci de morți și răniți în Ucraina, inclusiv într-un spital pentru copii, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Grand Slam
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel