Superliga Romaniei Atanas Trică pleacă de la Universitatea Craiova. "Nu îmi vine să cred că aventura mea se termină acum şi de maniera aceasta"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Atacantul Atanas Trică se desparte de Universitatea Craiova şi dă de înţeles că nu e fericit cu decizia conducerii. "Mulțumesc Universitatea Craiova! Am avut norocul și deosebita plăcere să joc pentru acest club pe care îl iubesc de mic copil, un club care a însemnat totul pentru mine și pentru familia mea.

Scriu aceste cuvinte cu ochii în lacrimi și totodată nu îmi vine să cred ca aventura mea se termină acum și de maniera aceasta.

As vrea să le mulțumesc tuturor antrenorilor pe care i-am avut,dar în special domnilor Corneliu Papură și Ștefan Florescu cu care am lucrat la echipa secundă și care m-au ajutat să fiu 2 ani golgheterul satelitului.

Nu în ultimul rând aș vrea să le mulțumesc suporterilor, care au fost lângă mine si lângă echipă indiferent de moment,iar acești suporteri merită să se mai bucure de campionate și trofee câștigate", a scris Atanas Trică pe Facebook. 

Clubul spune că atacantul s-ar putea întoarce în Bănie 

„OFICIAL | Mulțumim, Atanas Trică-Balaci!

Contractul dintre Universitatea Craiova și atacantul Atanas Trică-Balaci a fost reziliat de comun acord. Asta nu înseamnă că este finalul poveștii dintre Atanas și Știința.

În acest punct al carierei sale, considerăm că este vital ca Ati să evolueze în mod constant pentru a-și atinge potențialul și sperăm ca, în viitor, evoluțiile sale să îl impună în primul unsprezece al Științei. Mult succes, Ati!”, se arată în comunicatul Universității Craiova.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel