Echipa nationala Atenționarea FRF, după ultimele accidentări ale fotbaliștilor români: „Avem posturi total descoperite”

Data publicării:

Selecționerul Edi Iordănescu se confruntă cu un val de accidentări înainte de începutul competiției EURO 2024. 



Val de accidentări - cu cine merge Edi la EURO?

În ultima vreme, mai mulți fotbaliști români pe care selecționerul Edi Iordănescu se baza pentru lupta din competiția EURO 2024 s-au accidentat. Printre aceștia se numără Olimpiu Moruțan, care nu mai are șansa de a participa la turneul din vară, din cauza unei accidentări la tendonul ahilean, Vladimir Screciu, George Pușcaș și ultimii aflați pe lista de accidentări, Andrei Burcă și Florinel Coman. Dacă Screciu, Pușcaș și Coman nu sunt într-un pericol atât de mare de a nu participa la EURO, Andrei Burcă se resimte după o ruptură musculară suferită la sfârșitul săptămânii trecute. Acesta a început de îndată recuperarea, la Mogoșoaia.

CITEȘTE ȘI Au venit rezultatele RMN-ului lui Andrei Burcă. Ruptura musculară, confirmată de medici

România nu are...nici cantitate, nici calitate

Despre aceste probleme a vorbit și Andrei Voichin, consilierul președintelui FRF, care a recunoscut că selecționata de fotbal a României nu se află într-o poziție favorabilă. Dacă până la accidentările dîn ultimele două luni România se baza pe câteva figuri fotbalistice calitative la nivel european, acum selecționerul se vede obligat să caute soluții pentru a reîntregi echipa:

„Orice accidentare venită în momentul ăsta te îngrijorează. La nivel european, nu avem un lot atât de numeros. Nu avem cantitativ măcar. Nu mai vorbesc de zona calitativă.

Dar nici măcar cantitativ. Avem posturi care sunt total descoperite la momentul acesta. Postul de fundaș stânga are un singur ocupant, pe Nicușor Bancu. Eu vorbesc de jucători care pot face față la un nivel european”, a declarat Andrei Vochin, la Fanatik Superliga. 

Vladimir Screciu, tratat greșit?

Sorin Cârțu a dezvăluit că Vladimir Screciu ar fi fost tratat greșit de staff-ul medical:

„Aseară am vorbit și cu Screciu și m-a îngrijorat ce i se întâmplă copilului ăstuia. Mai are de stat. Îl tratezi de ceva și el are altceva. I s-a interpretat greșit leziunea. El are o leziune pe un tendon, nu musculară.

El are probleme cu tendonul. Era tratat de ceva și avea altceva. Nu știu ce șanse are să aibă EURO. Mi-a părut rău de el când i-am văzut fața și era deprimat, așa”.

Programul naționalei în grupa E

- România – Ucraina (Munchen), 17 iunie, ora 16:00

- Belgia – România (Koln), 22 iunie, ora 22:00

- Slovacia – România (Frankfurt), 26 iunie, ora 19:00

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?