Tenis Audierile Simonei Halep la TAS încep pe 7 februarie

Data publicării:
Inquam Photos / Simion Sebastian Tataru
Inquam Photos / Simion Sebastian Tataru

Simona Halep va fi audiată la Tribunalul de Arbitraj Sportiv începând cu data de 7 februarie. 



În acest sens, TAS a dat şi un comunicat de presă. 

"Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne confirmă că audierea Simonei Halep va avea loc în zilele de 7, 8 şi 9 februarie. Părţile, martorii şi experţii îşi vor spune punctele de vedere. Audierile vor avea loc în spatele uşilor închise, din moment ce niciuna dintre părţi nu a cerut o audiere publică. 

Audierile vor începe pe 7 februarie, la ora 9:30, cu pledoariile de deschidere, care vor fi urmate de mărturiile experţilor. Pledoariile de final vor avea loc în ultima zi, 9 februarie, în jurul ore 15:30. 

Completul de judecată este format din Anabelle Bennett, din Australia, Jeffrey G. Benz, din SUA şi Ulrich Haas din Germania. Toate părţile au cerut ca nicio altă informaţie să nu fie făcută publică. Simona Halep nu va face nicio declaraţie publică înainte de terminarea audierilor. 

După audieri, TAS va delibera şi va anunţa decizia, dar nu există un calendar în acest sens", se arată în comunicatul instituţiei. 

Halep revine pe teren în 2024

Jucătoarea de tenis Simona Halep, suspendată de Agenţia Internaţională pentru Integritatea Tenisului pe o perioadă de 4 ani pentru dopaj, va reveni pe teren alături de Andrei Pavel, în luna iunie, într-un meci demonstrativ cu perechea Andre Agassi - Steffi Graf, la Sport Festival 2024.

"Simona Halep revine în faţa fanilor şi va juca alături de Andrei Pavel în demonstrativul cu Andre Agassi şi Steffi Graf de la Sports Festival 2024. Cei patru jucători de tenis fac show în 15 iunie, la BTarena, Cluj-Napoca. Patru dintre cei mai mari jucători ai tenisul mondial vor juca la demonstrativul de excepţie organizat în cadrul Sports Festival 2024: Andre Agassi şi Steffi Graf vor face show alături de cea mai bună jucătoare din istoria României, Simona Halep, şi de al doilea cel mai bine clasat jucător român, după Ilie Năstase, Andrei Pavel. Spectacolul de tenis va avea loc în 15 iunie, ora 18:00, la BT arena, pentru a celebra a cincea ediţie a Sports Festival", se arată într-un comunicat al organizatorilor, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Tenis




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?