Cupa României Autorul autogolului, dezamăgit de pierderea semifinalei Cupei României. Chipciu, cuprins de tristețe la interviul de după Oțelul - „U” Cluj

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Alex Chipciu a reacționat după ce formația „U” Cluj-ului a ratat calificarea în finala Cupei României. 



Chipciu e dezamăgit de înfrângerea de la Galați

Alex Chipciu spera ca echipa sa să se califice în finala Cupei României. Fotbalistul celor de la „U” Cluj crede că formația merita mai mult având în vedere jocul arătat de ambele echipe pe stadionul „Oțelul”. El a spus, de asemenea, că arbitrul Radu Petrescu ar fi permis prea multe contacte dure în timpul partidei.

„E dureros, ai sentimente contradictorii după un astfel de meci și multe emoții. Asta e soarta noastră. Muncești mult și când e să fii acolo, nu ești… Ăsta e fotbalul!

Am controlat jocul, dacă ar fi să mă gândesc la fotbal. Ei ne-au dat bătut cu un joc dur, permis și de Radu, au sărit tibiile în aer. Am tibia varză!”

Totuși, Chipciu a ținut să își felicite adversarii. „Au fost faze fixe, s-au pierdut marcaje. Nici nu mai știu cum a fost la golul doi, cred că a fost și henț, am împins mingea. La fazele astea, probabil și pentru că nu avem talie foarte mare, avem de suferit. Asta este, ne întoarcem aici duminică pentru a juca în campionat. Asta e viața.

Dacă analizăm jocul, noi am vrut să jucăm fotbal și am avut cele mai importante ocazii. Ei au avut două faze fixe, bravo lor, felicitări”, a declarat Alex Chipciu, după meci.

Oțelul Galați - Corvinul Hunedoara, finala Cupei României

Oțelul Galați a învins-o pe „U” Cluj și va juca finala Cupei României, programată la Sibiu, în luna mai, împotriva Corvinului Hunedoara.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Cupa României




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel