Superliga Romaniei Avertismentul lui Florin Prunea pentru Dinamo, înaintea barajului cu Csikzereda

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Dinamo va disputa al treilea baraj consecutiv pentru Liga 1, împotriva celor de la Csikszereda Miercurea Ciuc, însă Florin Prunea, fostul portar al "câinilor" avertizează că partida nu va fi una uşoară. 



Dinamo a fost la un pas de retrogradarea directă în Liga 2, însă graţie rezultatelor din ultima etapă din playout a reuşit să prindă locul de baraj. Dinamo a învins UTA Arad cu 2-0 şi a profitat de înfrângerea celor de la FC Voluntari cu U Cluj, scor 1-0, pentru a prinde locul de baraj. 

Alb-roşii vor înfrunta acum Csikszereda Miercurea Ciuc, din Liga 2, la baraj, însă Florin Prunea avertizează că meciul nu va fi nici pe departe uşor. 

”O să vedeți că au un portar bun, de Liga 1, care sigur va ajunge curând la o echipă din prima ligă. Au jucători buni, o să vedeți și o să fie greu. Dacă Dinamo joacă la capacitate bună nu vor fi probleme”, a declarat Florin Prunea, în direct la Digi Sport.

Meciul tur are loc luni, 20 mai, pe Arena Naţională, iar Florin Prunea spune că rezultatul trebuie să fie unul care să le permită dinamoviştilor să scape de emoţii la retur. 

”Ei trebuie `să rezolve cazul` de aici, de pe teren propriu. Suporterii vor fi cu ei, va fi presiune... Aici trebuie mare atenție”, a mai transmis Prunea.

"Dinamo e favorită la orice meci, istoria ne obligă" 

"Deşi e evident că suntem foarte bucuroşi, cred că trebuie să privim cu ponderaţie momentul. Trecem prin al treilea baraj consecutiv, ştim ce înseamnă un baraj, ştim că sunt meciuri unde toată lumea îşi pune toate forţele în cele două meciuri. Cred că trebuie să fim atenţi, dar părerea mea e că dacă vom juca la fel cum am jucat cu UTA, Dinamo nu poate să nu aibă succes. 

În mod normal, Dinamo e favorită în orice meci, pentru că istoria ne obligă la asta", a declarat Răzvan Zăvăleanu la finalul partidei cu UTA Arad. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?