Fotbal Bănel Nicoliță crede că Mutu a fost făcut să plece. „N-ai cum să te prezinți așa!”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Fostul internațional nu crede că meciul din sferturile Cupei României, pierdut de CFR Cluj cu 0-4 în fața Corvinului Hunedoara, a fost o pură întâmplare.



Adrian Mutu, „lucrat”, de fapt, de jucători

Bănel Nicoliță a analizat ultimele evenimente de la clubul ardelean și s-a pronunțat cu privire la demisia antrenorului CFR Cluj, Adrian Mutu. Fostul internațional nu crede că eșecul de pe terenul celor de la Hunedoara nu a fost plănuit înainte, de către jucători.

Nicoliță este convins că fostul său coleg de la echipa națională a fost făcut să plece. El nu crede că CFR Cluj putea lua patru goluri în partida cu reprezentanta celei de-a doua divizii de fotbal, întrucât principalii jucători ai clujenilor au fost apți de joc și, implicit, prezenți pe teren.

„Eu, sincer vă spun! Cred că a fost lucrat de jucători... Nu ai cum să te prezinți așa! Mai ales că ai șansa să câștigi Cupa... Ești mai aproape de trofeu decât de campionat. Ajungi să te bată Corvinul 4-0?!” s-a întrebat retoric Bănel.

Mai mult decât atât, el s-a declarat șocat de următorul meci jucat de CFR Cluj, din play-off, în urma cărora au reușit să învingă fără drept de apel echipa lui Cristiano Bergodi: „Și a jucat cu echipa bună în Cupă. Cred că a fost lucrat de jucători. Poate greșesc și eu, dar când următorul meci ai altă atitudine și bați 4-1 în Giulești?”, a declarat Bănel Nicoliță, potrivit Fanatik.ro

Mutu nu ar fi fost făcut să plece de jucătorii CFR-ului, crede Balaj

Cristian Balaj susține că motivul pentru care Adrian Mutu nu a fost determinat să plece de la echipă, indirect, de către jucători, este reprezentat de relația sa cu fotbaliștii formației.

„La CFR Cluj au fost mulți jucători accidentați, iar Mutu a fost obligat să îi introducă în teren pe Camora și pe Mogoș, chiar dacă au avut probleme medicale.

Cu 30 de secunde înainte să intre echipa pe teren, Mogoș se afla pe masa de masaj cu trei persoane lângă el. S-au făcut eforturi majore pentru a putea să înceapă meciul. A jucat, dar cu dureri imense, la fel a fost și Camora. Și a mai fost și acel cartonaș roșu dat corect către Tachtsidis. 

Îmi e greu să cred că l-au lucrat. Am trăit prea multe lucruri în fotbal. Crăciunescu îmi spunea să nu mai garantez pentru oameni și pentru întâmplări. Atât timp cât m-a deranjat atitudinea jucătorilor din acel meci, e normal să mă exprim de o asemenea manieră. 

Nu a fost lucrat Mutu, pentru că a știut să se apropie de jucători. A creat o atmosferă plăcută și e un antrenor foarte bun. Îmi pare rău pentru faptul că a trebuit să plece sub această formă. Eu chiar mi-am pus speranța în el și l-am susținut. Așa a fost să fie, până la urmă!”, a mai spus Cristi Balaj, la Fanatik.

Echipa CFR Cluj a urcat pe locul 3 în SuperLiga, cu 31 de puncte, zece mai puține decât liderul FCSB. Cele două formații urmează să se întâlnească în meci direct, pe terenul clujenilor, duminică, 14 aprilie, de la ora 21:00.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel