Fotbal Bănel Nicoliță s-a pronunțat în urma meciurilor amicale ale naționalei: „Ăștia sunt jucătorii!”

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Fostul jucător al celor de la FCSB a fost prezent la Victory Cup, alături de echipa Old New Star, unde a oferit și o serie de declarații. Bănel Nicoliță a vorbit atât despre competiția la care participă, cât și despre subiecte ca naționala României sau reușitele lui Gică Hagi.



Viziunea lui Bănel asupra echipei naționale: „Să fim alături de acești băieți!”

După ce echipa națională a României a realizat o remiză cu formația Irlandei de Nord și a pierdut contra Columbiei, Bănel Nicoliță a transmis tuturor să îi susțină pe jucătorii lui Edi Iordănescu și să aibă încredere în ei:

„Ăștia sunt jucătorii, cu ei am reușit să ne calificăm la Campionatul European, de pe primul loc, o grupă în care mulți nu prea ne dădeau șanse să ne calificăm - cu Elveția, cu Israel, Kosovo și așa mai departe. Dacă vă uitați la lotul tuturor echipelor cu care am fost în grupă... eu zic că... hai să fim alături de acești băieți! De selecționer, să îi încurajăm, să îi susținem.”

Bănel a continuat, considerând că meciurile amicale întreprinse de selecționata țării noastre reprezintă niște teste bune, înainte de competiția din Germania: „Până la urmă, depinde de ei, au fost două meciuri bune, două teste cu echipe bune din punctul meu de vedere, selecționerul a schimbat foarte mulți jucatori, le-a dat șanse fiecăruia. El deja trebuie să își facă o analiză si un lot să meargă la Campionatul European.”

Nicoliță vrea ca Hagi să fie apreciat mai mult

Fostul fotbalist a făcut câteva referiri la antrenorul echipei constănțene Farul, considerând că reușitele lui Hagi în ceea ce privește investiția în tineri ar trebui mai mult susținute. „Am jucat și la domnul Hagi, îi știu strategia, am jucat și la FCSB, sunt două echipe foarte ofensive, sunt două echipe care își doresc să câștige meciurile, sperăm să câștige cine e mai bun. Am jucat la ambele, am avut bucuria să fiu antrenat de cei mai buni foști jucători, unul din cei mai buni antrenori care a demonstrat tuturor criticilor, aici vorbesc de Hagi. [..] Să câștigi campionatul cu copii, să nu ai buget, cu copiii din gradinița ta... hai să îl apreciem pe acest om, să îi dăm ce e al lui. E singurul om care dă șansa tinerilor să se afirme, să joace pentru cele mai bune echipe din Liga 1 sau să ajungă la naționala României.”, a încheiat Bănel Nicoliță.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel