Superliga Romaniei Baraj dur pentru Conference League. Care e asul din mâneca „studenților”, în partida cu Universitatea Craiova

Data publicării:
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Federico Anselmo, atacantul argentinian al echipei U Cluj, a vorbit pentru ProSport înaintea meciului de baraj pentru Conference League împotriva Universității Craiova. 



Anselmo este hotărât să marcheze și în meciul crucial împotriva Universității Craiova. După ce a reușit o „dublă” în victoria împotriva Oțelului Galați, el este considerat piesa de bază în atacul echipei antrenate de Ioan Ovidiu Sabău, scrie sursa citată.

„Mă face foarte fericit să înscriu, ca atacant ai mereu nevoie de gol. Dar, dincolo de asta, m-am bucurat foarte mult de victorie, pentru că este foarte importantă pentru jucători și pentru club. Mai avem încă un pas de făcut pentru a ne atinge obiectivul”, a declarat Anselmo.

Barajul pentru Conference League, care se va disputa pe terenul Universității Craiova, este ultima șansă pentru „studenți” de a se califica în competiția europeană. Federico Anselmo este conștient de importanța acestui meci și de responsabilitatea pe care o poartă.

„Ar fi o plăcere să înscriu, dar cel mai important lucru este să putem câștiga și să ne atingem obiectivul. Meciul meu perfect duminică ar fi să câștigăm, este ceea ce ne dorim cu toții, este ceea ce ne-am pregătit și sperăm că va fi așa”, a adăugat Anselmo.

La 29 de ani, U Cluj este prima echipă din Europa pentru Anselmo. Până acum, el a marcat goluri doar în Argentina, Columbia și Chile, fiind antrenat de personalități precum Mauricio Pellegrino și Jorge Burruchaga. Adaptarea la fotbalul european a fost o provocare, dar Anselmo se simte bine în noul său mediu.

„Prima mea experiență în Europa a fost bună. Mă bucur să fiu aici și mă bucur de acest moment. Cel mai dificil lucru este poate limba, care este foarte diferită. Dar este doar o chestiune de timp pentru a o înțelege. Sezonul a fost bun, mai avem încă un obiectiv de atins. Dar bilanțul este clar pozitiv”, a explicat Anselmo.

Argentinianul a subliniat că oferă întotdeauna maximum în fiecare meci și este dedicat în totalitate echipei și obiectivelor acesteia. „În ceea ce privește procentajul, eu dau întotdeauna 100%. Sunt momente diferite și tipuri diferite de meciuri, dar întotdeauna dau 100% și încerc să dau tot ce am mai bun”, a conchis atacantul.

dcsport Team | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?