Liga Campionilor Barcelona a făcut egal cu Napoli în Liga Campionilor. Xavi îi înţeapă pe Pedri şi Lewandowski. "Joacă mai bine de când am zis că plec"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Napoli şi FC Barcelona au încheiat la egalitate meciul din Liga Campionilor, scor 1-1. După meci, Xavi, antrenorul catalanilor, i-a înţepat pe Pedri şi pe Lewandowski, despre care spune că şi-au ridicat nivelul de când a anunţat el că pleacă de la echipă. 



”Jucători precum Pedri și Lewandowski sunt într-o formă bună acum. Joacă mai bine de când mi-am anunțat decizia de a pleca.

Am jucat bine și ne-am creat mai multe ocazii. Am fi meritat mai mult. Am jucat foarte bine. Cu și fără minge, am fost bine poziționați în apărare.

Trebuia să calmăm meciul. Nu am putut controla mingea după ce am marcat. Am dominat și am fi meritat să câștigăm. Au marcat din singura șansă pe care au avut-o tot jocul, este o adevărată rușine. Aceasta este Liga Campionilor", a declarat Xavi. 

În ultimele patru meciuri jucate de FC Barcelona, Lewandowski a marcat 5 goluri, iar Pedri are o pasă de gol. 

Napoli şi-a schimbat antrenorul, dar nu a rezolvat problemele 

Napoli l-a numit pe banca tehnică pe Francesco Calzona, însă acesta spune că noii săi elevi au probleme de ordin mental. 

"Problema noastră este mai mult mentală decât fizică, reacţia pe care am avut-o în ultimele 20 de minute a arătat că suntem bine din punct fizic. Echipa şi-a regăsit o stare de spirit ambiţioasă şi sunt mulţumit, pentru că această echipă nu a lăsat garda jos. Am fi putut pierde acest meci, la fel cum am fi putut să-l câştigăm, dar am făcut totul pe final", a adăugat Calzona. 

"Această echipă şi-a pierdut certitudinile schimbând schema de joc deseori în ultimul timp. Am revenit la 4-3-3 (folosit în sezonul 2022-2023 când Napoli a dominat Serie A). Dar eu cred că ne putem îmbunătăţi. În ce procent? Nu ştiu", a mai spus Calzona.

"La Barcelona va fi dificil pentru toată lumea, dar acest gol ne menţine în viaţă. Meciul retur va fi greu, dar vom avea trei săptămâni să-l pregătim", a conchis antrenorul.

Napoli nu mai are şanse la titlu în Serie A şi a fost eliminată şi din Cupa Italiei, aşa că Liga Campionilor este singura competiţie în care mai este angrenată cu şanse. SSC Napoli şi FC Barcelona au terminat la egalitate, 1-1 (0-0), miercuri seara, pe Stadionul Diego Armando Maradona, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Liga Campionilor




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel