Baschet Baschet american: Milwaukee Bucks învinge Oklahoma City Thunder. Rezultatele de duminică din NBA

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Liga profesionistă nord-americană de baschet a oferit spectacol în meciurile disputate duminică. Milwaukee Bucks s-a impus în fața echipei Oklahoma City Thunder, scor 118-93, pe teren propriu, Giannis Antetokounmpo și Khris Middleton oferind faze excelente în partidă.



Antetokounmpo și Middleton, la înălțime

Milwaukee Bucks s-a impus în fața formației Oklahoma City Thunder, cu scorul de 118-93, pe propriul teren, în capul de afiș al meciurilor de duminică din NBA, informează AFP.

Giannis Antetokounmpo, revenit după o accidentare, a înscris 30 de puncte pentru Bucks, adăugând și 19 recuperări, un record în acest sezon.

Milwaukee Bucks, care a mizat și pe Khris Middleton, autorul celei de-a doua triple-duble din carieră (categorie statistică de peste zece unități), cu 11 puncte, 10 recuperări și 10 pase decisive, și-a consolidat locul doi în Conferința de Est (46 victorii-25 eșecuri), dar este la distanță de liderul absolut Boston Celtics (57 victorii-14 înfrângeri), notează Agerpres.

Oklahoma City Thunder se află pe locul secund în Conferința Vestului, cu 49 de victorii și 21 înfrângeri, în timp ce primul loc este ocupat de Denver Nuggets, cu 50 victorii și 21 înfrângeri.

Aproape 300 de puncte s-au înscris, tot duminică, în meciul câștigat de Los Angeles Lakers cu 150-145 în fața formației Indiana Pacers. Pentru prima oară în peste trei ani, patru jucători de la aceeași echipă au înscris peste 25 de puncte: Anthony Davis (36), LeBron James (26), Spencer Dinwiddie (26) și Austin Reaves (25).

Această victorie îi permite lui LA Lakers să își consolideze locul 9 în Conferința de Vest.

Alte rezultate de duminică:

- Minnesota Timberwolves - Golden State Warriors, 114-110
- Miami Heat - Cleveland Cavaliers, 121-84
- Detroit Pistons - New Orleans Pelicans, 101-114
- Los Angeles Clippers - Philadelphia 76ers, 107-121

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Baschet




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel