Superliga Romaniei Bauza, sfătuit să plece de la FC U Craiova de oficialii fostei sale echipe. "O să îi scadă valoarea"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Eugen Pârvulescu, preşedintele celor de la Csikszereda, îl sfătuieşte pe Juan Bauza, fostul jucător al covăsnenilor, să plece de la FC U Craiova 1948 la CFR Cluj. 



„Recunosc că și nouă ne convine ca Pepe Bauza să semneze prelungirea contractului cu FCU, pentru că dacă nu o face, atunci din vara lui 2025 cele 20 la sută din procentele pe care noi le mai deținem dintr-un ulterior transfer se vor duce pe apa sâmbetei. Le vom pierde foarte clar și fără niciun fel de comentariu.

Varianta pe care Adrian Mititelu i-a găsit-o lui Pepe, împrumutul la CFR, mi se pare foarte bună pentru el, iar eu îi spun următoarele: una e să joci pe Național Arena, pe Giulești, în Gruia, pe arena din Bănie în prima ligă, și alta e să joci pe stadioane gen pe la Dumbrăvița, Afumați și așa mai departe de prin Liga 2. În plus, în Liga 2 cota ta o să scadă foarte mult, iar dacă te și mai accidentezi nu știu eu pe unde, la revedere. O să stai pe bară mult și bine.

Eu mi-aș dori ca Bauza să gândescă în aceste momente doar el și să nu se lase de influențat de niciun impresar sau altul. În primul rând, el ar trebui să se gândească la omul Adrian Mititelu. Oare el nu știe câte a făcut Adrian Mititelu pentru el? Acest om a făcut multe pentru Bauza. Ne-a plătit nouă 200 de mii de euro pentru transferul său la FC Universitatea și i-a dat posibilitatea lui să joace în prim ligă, plus că i-a asigurat poate și cel mai mare salariu de la echipa sa.

Bauza a avut un statut foarte bun la FCU, iar Adrian a ținut mult la el și l-a respectat. Pepe nu trebuie să uite aceste lucruri. Eu îl sfătuiesc să accepte prelungirea de contract cu FCU. Dacă nu, atunci vom pierde toți. FCU, noi – Csikszereda, dar în primul rând și el ca jucător o să piardă enorm. O să vadă că nu o să îi fie ușor prin Liga 2, iar cota lui o să scadă foarte mult”, a spus Pârvulescu, pentru ProSport.

Bauza şi Baeten nu vor să semneze prelungirea cu FC U Craiova 

Juan Bauza şi William Baeten erau daţi ca sigur la CFR Cluj, acolo unde ar fi lucrat cu Dan Petrescu, însă lucrurile s-au schimbat. 

William Baeten nu ar vrea să mai semneze şi prelungirea acordului cu FC U Craiova pentru a se putea transfera la CFR Cluj, astfel că momentan transferul a picat. Dan Petrescu îl consideră pe Baeten o piesă importantă în angrenajul echipei pe care o construieşte în Gruia, astfel că Neluţu Varga ar fi propus ca jucătorul să fie luat în coproprietate. Adrian Mititelu nu vrea să audă, însă, de aşa ceva. 

"E adevărat că mi s-a propus o altă variantă, dar nu vreau să intru în detalii. Jucătorul nu va pleca definitiv acum pe o sumă mică”, a declarat Adrian Mititelu pentru ProSport.

Bauza are şi el alte două oferte, din Arabia Saudită, în afara celei de la CFR Cluj, şi ar fi mai tentat de o aventură în străinătate. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel