Superliga Romaniei Bauza şi-a revenit repede după accidentarea din meciul cu Oţelul Galaţi

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Juan Bauza a fost integralist în meciul pierdut de FC U Craiova 1948 cu Oţelul Galaţi, scor 1-2, şi a şi marcat golul echipei sale, dar a plecat accidentat de la stadion. 



La doar o zi distanţă, oltenii anunţă că starul echipei lor este bine şi că accidentarea nu este una de durată.

"Pepe este bine

În urma loviturii primite la genunchi în partida cu SC Oțelul Galați, Juan Bauza a efectuat mai multe investigații în urma cărora, staff-ul medical a ajuns la concluzia ca este vorba doar despre un hematom apărut în urma unei contuzii.

Astfel, sunt șanse să îl vedem pe Pepe în partida de miercuri din sferurile Cupei României, împotriva FC Voluntari, și în același timp, să se numere printre titularii de lunea viitoare de la Iași, din SuperLiga", a transmis FC U Craiova 1948 pe Facebook. 

Adrian Mititelu l-a sunat pe Marius Şumudică după înfrângerea cu Oţelul 

FC U Craiova l-a instalat pe Nicolo Napoli pentru a zecea oară pe banca echipei, însă postul italianului este deja în pericol. Adrian Mititelu i-a băgat în şedinţă pe jucători şi pe cei din staff după înfrângerea cu Oţelul Galaţi, iar la scurt timp după l-a sunat pe Marius Şumudică pentru a-l oferta. 

"Da, m-au contactat și am refuzat. Am mulțumit frumos și asta a fost. Nu m-am dus la Ploiești, unde am prieteni, nu m-am dus la Voluntari, unde doar treceam strada.

Nici vorbă să mă duc la Craiova în plin play-out! Până nu se termină campionatul nu iau nicio echipă”, a spus Marius Șumudică, potrivit gsp.ro.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?