Superliga Romaniei Becali, contactat de Chipciu. Ce i-a transmis fotbalistul patronului FCSB

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Gigi Becali dorește mai mulți jucători cu experiență la FCSB, printre care și Alexandru Chipciu, fotbalistul transmițându-i ultima decizie pe care a luat-o.



Becali îl vrea pe Chipciu, Chipciu rămâne la „U” Cluj

În urmă cu o săptămână, Gigi Becali declara că și l-ar dori pe actualul căpitan al formației „U” Cluj în vestiarul celor de la FCSB, doar că mutarea sa va depinde doar de fotbalistul român, potrivit patronului roș-albaștrilor.

„Chipciu cred că vine, nu știu... El trebuie să-și rezolve problemele lui, să renunțe la bani, nu știu ce mai are el pe acolo și vine. Eu cred că vine. Nu știu eu ce contract are Chipciu.

Am zis că da, îl vreau, am nevoie de experiența lui. Dar nu Chipciu e problema acum. Alții sunt problema. E jucător bun Chipciu, dar să vedem dacă vine.”, declara Becali.

Se pare că nu calitățile sale fotbalistice ar fi motivul pentru care Becali îl dorește pe Chipciu în formația campioanei SuperLigii, ci experiența sa: „Nu mă interesează pe mine Chipciu. Eu am altă intenție cu Chipciu. Intenția jucătorului care a fost cu noi, un caracter frumos. E de vestiar, dar nu poți să joci cu Chipciu pentru Champions League”, a spus Gigi Becali, la Fotbal Club. 

Se pare că fotbalistul l-ar fi contactat deja pe Becali, trasmițându-i faptul că vrea să continue la echipa condusă de Ioan Ovidiu Sabău, potrivit gsp.ro.

După ce i-a adus pe David Kiki de la Farul Constanța și pe Daniel Popa de la „U” Cluj, Gigi Becali își face planuri pentru noile transferuri, dar și pentru câștigarea Ligii Campionilor.

Gigi Becali: „Avem o echipă foarte bună”

Pentru a crea un nucleu puternic la echipa roș-albastră, Gigi Becali continuă să caute fotbaliști pentru a avea șanse în Liga Campionilor, pe care „o va câștiga într-o zi”: „Se vor mai face trei sau patru transferuri. Vor pleca cu echipa în cantonament. 100% va veni un vârf, poate doi. Vreau două echipe puternice la FCSB. Voi mai investi patru sau cinci milioane în transferuri vara aceasta. Nu vorbesc aici de salarii”, a spus Gigi Becali.

Becali a mai spus că are încredere și într-un parcurs bun în preliminariile UEFA Champions League și că prestația echipei din tururile preliminare va lămuri această chestiune: „E posibil să avem o surpriză, ca să avem o echipă foarte bună... Valoarea echipei este cea care avea 13 puncte după trei etape din play-off. Stați să vedem cum vom arăta în Europa!”, a mai spus Becali, la Digi Sport.

„Eu o să câștig o dată Liga Campionilor. Acum, toată lumea zice că Becali a înnebunit, vorbește aiurea. O să o câștig o dată. Nu știu, în 15-20-25 de ani. Dar o câștig o dată. Să fie spre mărturie”, a mai declarat Gigi Becali, pentru Fanatik.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?