Superliga Romaniei Becali nu e singurul. Lista patronilor din Liga 1 care se implică la echipă

Data publicării:
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Gigi Becali nu a ascuns niciodată faptul că se implică în alcătuirea primului XI de la FCSB, însă se pare că nu este singurul patron din Liga 1 care face asta. 



Marcel Puşcaş este cel care a vorbit despre acest subiect la Fanatik Superliga. 

"În România nu există manager de club, care să ştie bugetul şi să aducă rezultate. Patronii sunt managerii şi tot ei se implică şi la rezultate, indiferent că vorbim de privaţi sau de primari. Măcar la privat sunt banii lui. 

Toţi se implică în Liga 1", a declarat Marcel Puşcaş, moment în care Horia Ivanovici l-a întrerupt. 

"Nu cred, Şucu nu se implică. Nu cred aşa ceva", a spus jurnalistul. 

"E prea nou. Mai vedem din septembrie. În rest, toţi ceilalţi. Şi Varga, şi Rotaru, şi Iftime, şi Dioszegi, şi la Iaşi. Nu aţi văzut la dl Dioszegi speech-ul din vestiar de anul trecut, când era Bergodi antrenor? Se implică şi la echipă, şi în politica de transferuri. Eu cred că şi domnul Şucu a început deja să se implice", a mai spus Marcel Puşcaş. 

Dan Şucu i-a criticat pe unii jucători ai Rapidului 

"Sunt convins că nu vom mai avea jucători care să-și manifeste rapidismul la 3 noaptea din discotecă sau de pe pârtiile de schi, sau care să se prezinte la echipă cu kilograme în plus față de greutatea optimă. Sunt, de asemenea, convins că, în sezonul viitor, pregătirea fizică, implicarea și determinarea în teren a echipei noastre vor fi la un nivel net crescut față de stagiunea abia încheiată", a declarat Dan Şucu, după ce Rapid a anunţat că Neil Lennon este noul antrenor al echipei. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?