Superliga Romaniei Becali pregăteşte transferurile pentru preliminariile Ligii Campionilor. Ironii la adresa lui Şucu

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Gigi Becali a anunţat ce transferuri va face FCSB în această vară, pentru a ataca preliminariile Ligii Campionilor. Finanţatorul FCSB l-a ironizat şi pe rivalul său, Dan Şucu. 



"Să vedem. Până acum nu am putut vorbi, era sub contract. Acum, nu mai putem zice că am eu vreo influenţă cu Farul. Cu Kiki vorbim săptămâna viitoare, când termină campionatul. Cu Louis Munteanu vorbim acum, dacă tot a venit impresarul lui (n.r. Pietro Chiodi). Louis e marcator. Nu întrebaţi de sume, că nu vorbesc despre câţi bani aş da, înainte de a negocia. Eu am zis că dau 600-700.000. Dar probabil va veni cu nişte condiţii. Avem nevoie de un atacant, că e Louis Munteanu sau altul. Nu ştiu dacă Alibec. Alibec a zis că e supărat că atunci când a plecat a plâns bunica lui şi mama lui, că a plecat cu scandal. I-am transmis şi eu să zică mersi că de aia şi-a revenit. Că de nu plângeau, o ţinea în jocuri pe calculator, poate. 

Tănase e sigur că nu rămâne la echipa actuală. Nişte oferte zice că ar avea şi din Rusia. Dacă nu îi dă 100.000 pe lună, nu se duce. Nu cred că îi dă, deci vine la noi. Deci Tănase va fi, încă doi atacanţi. Negociem şi cu un fundaş central. Fundaş stânga, să vedem, când se termină acum campionatul. Mi s-a tot zis de Kiki, de 6 luni, dar nu am vrut să discut. Pe urmă, ca fundaş dreapta, e posibil să vină Chipciu. El e mai mult un jucător cu experienţă, şi am nevoie de din ăştia. Tot ce fac acum supun adevărului. Dacă îl am, adevărul poate lucra. Altfel, e greu! 

Ştefănescu... dacă a zis că nu îl dă, ce să mai...? Nu e o prioritate a noastră la momentul ăsta. De Ovidiu Popescu nu ştiu, întrebaţi-l pe el. Dacă au zis că s-au înţeles, să se ducă. Pentru ce să îl ţinem? Mai joacă el în locul lui Kiki sau Radunovic? Sau joacă în locul lui Şut sau Lixandru? Sau în locul lui Baba? Sau al lui Edjouma? Că vine şi el. Ne-am folosit de el, îi mulţumim, dar nu mai merge în Liga Campionilor", a declarat Gigi Becali.

Ironii la adresa lui Şucu

Obiectivul declarat al giuleştenilor în acest sezon a fost o clasare pe locurile 1-3, dar şi câştigarea Cupei României. Dacă în Cupă Rapid a ieşit din competiţie încă din faza grupelor, în campionat a reuşit calificarea în playoff, dar nu a reuşit să mai câştige nicio partidă, astfel că va încheia competiţia pe locul 6. Din această cauză, s-a renunţat la Cristiano Bergodi, care a fost înlocuit de Bogdan Lobonţ, interimar. Rapid îşi caută în continuare un antrenor cu drepturi depline, după ce Mircea Lucescu ar fi refuzat oferta lui Dan Şucu. 

Gigi Becali l-a ironizat pe Dan Şucu cu această ocazie. 

"La mine obiectivul nu e locul 1-3. Că asta înseamnă că locul 3 te mulţumeşte. M-aţi văzut pe mine să zic vreodată locul 1,2 sau 3? Acum ce să zic? Că ar fi bine să mergem în Europa League? Pentru mine, există doar Liga Campionilor. Când am intrat în război, vreau să fiu biruitor. Adică să ridic sabia sus la final. Nu că o las pe la mijloc, să văd poate o bag în teacă. Nu, tată, că nu merge aşa războiul", a mai spus Becali. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?