Superliga Romaniei Beni Nkololo, noua extremă dreapta din Gruia. Un nou transfer reuşit de CFR Cluj

Data publicării:
Facebook CFR Cluj
Facebook CFR Cluj

CFR Cluj a reuşit un nou transfer. De această dată, este vorba despre o extremă dreapta în vârstă de 27 de ani. Bun venit, Béni Nkololo!

CFRiști, faceți cunoștință cu noua noastră extremă dreaptă! Începând de astăzi, Béni Nkololo se alătură familiei noastre!

Născut în Franța, fotbalistul de 27 de ani vine în Gruia după un sezon petrecut în Arabia Saudită, la Al-Orobah, echipă proaspăt promovată în Saudi Pro League în tricoul căreia a jucat 33 de partide, bifând 5 goluri și 5 pase decisive

Cu peste 200 de meciuri în carieră, Nkololo a mai evoluat in Franța pentru US Avranches, US Concarneau, Tours FC și SC Lyon, dar și în Australia, pentru Central Coast Mariners 

Îi urăm bun venit și cât mai multe reușite alături de CFR Cluj!", au scris cei de la CFR Cluj pe Facebook. 

”(n.r. poate redeveni CFR campioană în sezonul viitor) Există șanse, pentru că finanțatorul și colegii au construit în această vară un lot foarte bun. Știu ce jucători au venit sau sunt în plan pentru a veni zilele viitoare și s-au făcut alegeri corecte. Nu ascund faptul că am discutat cu ei și vorbesc în cunoștință de cauză.

Probabil vor exista și plecări, ceea ce e normal pentru că chiar dacă foarte multă lume a crezut că sunt mulți jucători, s-a construit o echipă cu jucători noi-veniți cu care s-a câștigat locul 2. E o performanță în condițiile în care au plecat și au fost transferați foarte mulți jucători” a spus Cristi Balaj, preşedintele lui CFR Cluj, la finalul lunii iunie. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?