Fotbal international Benzema ar putea juca cu un fost fotbalist al Barcelonei la Al Ittihad

Data publicării:
Foto cu rol ilustrativ: Pexels
Foto cu rol ilustrativ: Pexels

Alexis Sanchez, fostul jucător al Barcelonei, este dorit de Al Ittihad. Marcelo Gallardo, noul antrenor al echipei de fotbal Al-Ittihad, la care evoluează starul francez Karim Benzema, l-a contactat pe internaţionalul chilian Alexis Sanchez pentru a-l convinge să semneze cu campioana en titre a Arabiei Saudite, anunţă presa chiliană.

Sanchez, în vârstă de 35 de ani, se află sub contract până în vară cu Inter Milano, unde trebuie să se mulţumească însă cu rolul de rezervă, în condiţiile în care antrenorul Simone Inzaghi preferă să se bazeze în atac pe argentinianul Lautaro Martinez şi pe francezul Marcus Thuram.

Jucătorul cu 155 de selecţii şi 51 de goluri pentru naţionala statului Chile a mai fost ofertat de Marcelo Gallardo şi în perioada în care tehnicianul a pregătit echipa argentiniană River Plate.

Liber de contract la momentul respectiv, chilianul a refuzat propunerea lui Gallardo, dorind să-şi continue cariera în Europa, însă acum ar putea fi tentat de o nouă experienţă, în Arabia Saudită, noul "El Dorado" al fotbalului, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel