Stiri Benzema rămâne la Al Ittihad

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Karim Benzema s-a întors la antrenamentele echipei Al Ittihad, după ce s-a spus că ar fi forţat o plecare din Arabia Saudită. Atacantul francez Karim Benzema, fostul căpitan al lui Real Madrid, a revenit la luni la antrenamentele echipei saudite de fotbal Al-Ittihad, cu aproape o lună mai târziu decât era planificat iniţial.

Benzema, câştigătorul Balonului de Aur în 2022, a fost blocat luna trecută timp de 17 zile în Mauritius, din cauza unui trecerii ciclon tropical.

Absenţa sa a întărit speculaţiile referitoare la o posibilă despărţire de Al-Ittihad, echipă căreia i s-a alăturat în vara trecută, fără să reuşească să strălucească, însă, aşa cum a făcut-o anterior la Real Madrid.

Au existat zvonuri referitoare la o posibilă revenire a lui Benzema la clubul său formator, Olympique Lyon, dar au existat şi cluburi din Premier League interesate de serviciile sale, precum Chelsea Londra.

Zâmbitor, starul francez s-a antrenat luni alături de coechipierii săi, conform imaginilor postate de Al-Ittihad pe reţelele de socializare. Ultima apariţie a lui Benzema în tricoul lui Al-Ittihad datează din 26 decembrie, când echipa sa a fost învinsă fără drept de apel de Al-Nassr, formaţia lui Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane (scor 2-5), scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Stiri
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel