Superliga Romaniei Bergodi a părăsit Rapidul fără să-și ia rămas bun de la jucători. Cristi Săpunaru: „E mai sentimental”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Căpitanul giuleștenilor a explicat ce regrete are privind ultimele evoluții ale echipei rapidiste, dar a dezvăluit și modul în care s-a despărțit Cristiano Bergodi de formația alb-vișinie.



Săpunaru, despre despărțirea de Bergodi

Căpitanul formației bucureștene a mărturisit că antrenorul italian nu și-a luat rămas bun de la elevii săi înainte de a pleca de pe banca giuleșteană, ci transmis un mesaj prin însuși Cristi Săpunaru. Ca intermediar între tehnician și coechipierii săi, acesta a adus și o explicație privind alegerea lui Bergodi de a pleca în acest mod de la Rapid.

„La toți jucătorii ar trebui să le pară rău de ce s-a întâmplat pentru că Bergodi n-a fost un om să-i deranjeze. I-am trimis un mesaj din partea echipei și din partea mea.(n.r. - A venit să-și ia rămas bun?) Nu, n-a venit. Eu spun că n-a vrut să vină pentru că e mai sentimental. Mi-a transmis să le spun băieților că le mulțumește, că asta a fost și să meargă mai departe”, a spus Săpunaru, potrivit Orange Sport.

„Am un regret că n-am putut să facem mai multe împreună. și că Rapidul nu are lot de locul 6 sau locul 5. Rapidul are lot de primele 3 locuri și de la lotul care se bate la campionat, am ajuns la lotul care se bate la locuri 5-6 momentan. Dacă ne revenim, ne luptăm totuși pentru locul 2.. Trebuie să fim mai mult pentru echipa asta, nu pentru noi.”, a mai adăugat el.

Căpitanul ar fi bucuros să-l aibă pe „Șumi” ca antrenor

Căpitanul giuleștenilor a recunoscut că prestația sa și a colegilor săi din play-off a fost una umilitoare pentru Rapid, dar rămâne încrezător că echipa va reveni în forță și va obține locul secund. Mai mult decât atât, el a fost întrebat ce părere are despre opțiunea ca Marius Șumudică să vină pe banca Rapidului, el spunând că tehnicianul liber de contract ar fi foarte bine primit.

„Șumi este binevenit dacă va fi să vină la Rapid”, a mai spus Cristi Săpunaru.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel