Tenis Bernadette Szocs va participa în premieră la Turneul Campioanelor la tenis de masă

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Sportiva română Bernadette Szocs va evolua pentru prima dată în carieră la Turneul Campioanelor.Anunţul a fost făcut pe Facebook de cei de la Steaua Bucureşti, club la care activează Szocs. 

"Bernadette Szocs, prezentă în premieră la Turneul Campioanelor

WTT Finals Women 2023 (Turneul Campioanelor) are loc la finalul acestei săptămâni, în perioada 15-17 decembrie, în Japonia, la Nagoya, iar la start se va afla și stelista Bernadette Szocs.

Aflată în premieră la această competiție, sportiva în vârstă de 28 de ani a avut un an 2023 excelent pe care dorește să îl încheie cu o evoluție cât mai bună în Japonia.

Numărul 12 în clasamentul mondial, Bernadette intră în competiție direct în optimi și o va întâlni mâine, de la ora 11:00, pe chinezoaica Chen Xingtong (nr. 6 WTT).

În 2023, Bernadette a câștigat medaliile de aur la simplu și cu echipa feminină a României, la Jocurile Europene din Polonia, unde a mai obținut și bronzul la dublu mixt, alături de Ovidiu Ionescu. De asemenea, jucătoarea Stelei a obținut argintul continental cu naționala României, la Campionatul European Malmo", au scris cei de la Steaua Bucureşti.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Tenis
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel