Superliga Romaniei Bernd Storck a anunţat că doi fotbalişti vor pleca de la Sepsi, după înfrângerea cu FCSB

Data publicării:
Facebook Sepsi OSK
Facebook Sepsi OSK

FCSB a învins Sepsi Sf. Gheorghe, scor 2-1, în prima etapă din playoff. Antrenorul german al covăsnenilor, Bernd Storck, a anunţat două plecări de la echipă. 



Germanul a spus şi care este obiectivul echipei sale în playoff, după ce covăsnenii au pierdut meciul cu FCSB. 

”Am făcut multe greșeli, nu e normal pentru noi să pierdem mingea în asemenea poziții din teren. Au avut și ei noroc, dar am încercat să jucăm. Am pus în teren jucători tineri și ăsta a fost nivelul maxim pe care am putut să-l arătăm. Am pus tot în teren, tot ce am avut mai bun.

În final, trebuie să ai și noroc, dar noi nu am avut în seara asta. A fost păcat că ni s-au accidentat jucătorii. Sper ca ei să revină cât mai repede.

Conference League e obiectivul nostru. Ne batem pentru locul ăsta. Vrem să ne câștigăm meciurile de pe teren propriu.

Bălașa și Rodriguez nu au viitor aici. Am vrut să fim onești cu jucătorii și cred că e mai bine să le dăm ocazii jucătorilor tineri să arate ce pot. A fost decizia mea și i-am comunicat-o clubului.

Ăsta e un cadou pentru noi, să fim pentru a doua oară în play-off și sperăm să luăm cât mai multe din play-off”, a afirmat Bernd Storck la final. 

Laszlo Dioszegi îşi taxează jucătorii după meci. "Neputinţă totală"

Patronul celor de la Sepsi, Laszlo Dioszegi, i-a taxat pe jucători după înfrângerea cu FCSB şi spune că aceştia au dat dovadă de "neputinţă totală". 

”Am văzut în repriza a doua o neputință totală. Nu sunt deloc mulțumit. Puteam face mai mult. Băieții au avut atitudine, nu am ce să reproșez, dar, din păcate, asta a fost. Am pierdut mingea și am primit golul doi. Așa s-a scris istoria meciului.

Dacă așa o să jucăm mai departe, sută la sută nu o să prindem Conference League. Eu încă din vară am prevăzut că FCSB o să câștige campionatul. Acum are șapte puncte, dacă nu mă înșel. E greu de recuperat.

Oricine poate să învingă pe oricine, dar noi trebuie să schimbăm mentalitatea”, a spus Laszlo Dioszegi.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?