Superliga Romaniei Bernd Storck îşi prelungeşte contractul cu Sepsi Sf. Gheorghe

Data publicării:
Facebook Sepsi OSK
Facebook Sepsi OSK

Antrenorul german Bernd Storck va rămâne la Sepsi Sf. Gheorghe şi în sezonul următor. Clubul îi va prelungi contractul. 



Germanul a venit la Sepsi în această toamnă, în locul lui Liviu Ciobotariu, şi a reuşit să califice echipa în playoff. După remiza cu FCSB, scor 2-2, din etapa a şasea a playoff-ului, Bernd Storck a anunţat că îşi va prelungi contractul cu echipa patronată de Laszlo Dioszegi. 

”Suntem în negocieri, în contact, ambele părți vrem să continuăm, vom vedea ce se va întâmpla pe mai departe. Nu este prima oară când spun că mă simt foarte bine în România, mă simt foarte bine. Oamenii sunt foarte amabili, ajută, am atmosferă foarte bună, profesionistă.

Fanii sunt alături de echipă. Facem o treabă bună împreună. Merităm să fim în top 6. Da, am fost un pic norocoși să fim în play-off, dar ați văzut și contra FCSB că merităm, că suntem competitivi în meciurile tari. Înscriem mult, printre cele mai multe goluri din ligă, sper să continuăm pe această linie”, a afirmat Bernd Storck, conform gsp.ro.

De altfel, înainte de meciul cu FCSB, Laszlo Dioszegi a anunţat şi el că îşi doreşte continuarea colaborării cu tehnicianul neamţ. Acesta este singurul om pentru care Dioszegi a fost de acord să depăşească plafonul salarial de 10.000 euro pe lună. Bernd Storck are un salariu de 15.000 euro pe lună la Sepsi. 

"Sută la sută. Am discutat, am convenit... Săptămâna asta, semnăm actele. Toate datele au fost convenite și de noi, și de dânșii (n.r.- Storck și reprezentanții săi). Am considerat, împreună, că este drumul cel bun, sperăm să fie de bun augur", a comentat Dioszegi. 

Bernd Storck a fost încântat de echipa sa după meciul cu FCSB 

Sepsi a amânat cu încă o etapă victoria FCSB-ului în campionat. Bernd Storck a declarat, la final, că este încântat de echipa sa. 

"Pentru noi este un succes, când câștigi un punct cu echipa de pe primul loc. Nu sunt multe echipe care au reușit așa ceva.

Noi și Rapid am reușit așa ceva, dintre formațiile din play-off. Trebuie să fim corecți și să spunem că în prima repriză am avut noroc. Am început bine, dar după aceea puteam să primim două sau trei goluri. Fără portarul nostru nu am mai fi fost în meci, după prima repriză.

Repriza secundă a fost un meci deschis din partea ambelor echipe și am încercat să dăm goluri. Am egalat și puteam chiar să câștigăm”, a declarat Storck.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel