Fotbal „Bocciu”, eliberat din închisoare. Reacția lui Gigi Corsicanu

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Liviu Ungurean urmează să fie eliberat, după ce a fost arestat preventiv în urmă cu două luni. Gigi Corsicanu a reacționat la ultimele informații despre eliberarea liderului galeriei giuleștene, cunoscut drept „Bocciu”.



„Bocciu” scapă din închisoare

Liderul galeriei Rapidului, Liviu Ungurean, a fost arestat preventiv, în urmă cu două luni, în dosarul privind introducerea materialelor pirotehnice pe stadioanele de fotbal. Ultimele informații confirmă faptul că Liviu Ungurean urmează să fie eliberat de către autorități.

Cunoscut drept „Bocciu”, șeful de galerie a fost privat de liberate în urmă cu două luni, acesta urmând a fi eliberat și cercetat sub control judiciar. Aceste detalii au fost confirmate și de Gigi Corsicanu, potrivit iAMsport.ro.

Gigi Corsicanu așteaptă ca „Bocciu” să iasă din arest

Fostul lider de galerie a confirmat că se află în apropierea locului din care Liviu Ungurean va fi eliberat: „Da, suntem aici, așteptăm să iasă. Acum vedem. (n.r. - Sunt măsuri impuse împotriva lui, ar putea veni la meciul cu FCSB?) Nu știm sigur, acum aflăm”, au fost declarațiile lui Gigi Corsicanu.

Liviu Ungurean a fost reținut pe 14 martie, ca mai apoi acesta să fie arestat preventiv. Și Daniel Niculae a fost dus la audieri în aceeași zi în care a fost ridicat de acasă Liviu Ungurean, însă atunci el a fost lăsat să plece, cu mențiunea că este în continuare suspect, ca mai apoi acesta să fie urmărit penal.

Acuzațiile împotriva lui Ungurean

„În fapt, în sarcina primului inculpat s-a reținut că, în data de 14.03.2024 a deținut fără drept mai multe materiale pirotehnice la adresa de reședință, după cum urmează:

– 34 cutii inscripționate „Triplex Stroboskop 90 Sek”, cat. F2, a câte 3 buc. articole pirotehnice tip stroboscop fiecare – total 102 buc.;

– 1 buc. articol pirotehnic sub formă de cilindru, inscripționat „Enigma Fireworks” – CACTUS RAIN;

– 31 buc. articole pirotehnice sub formă de cilindru, neinscripționate, la exterior fiind din carton de culoare maro;

– 14 cutii a câte 10 buc. articole pirotehnice fiecare tip petarde luminoase inscripționate „Pyro Boom 2 – Flash Banger – petardă luminoasă”, cat. F4 – total 140 buc.

– 23 buc. articole pirotehnice sub formă de cilindru, culoare verde, inscripționate „Pirotecnica Manna” KL F2/NR REJ 2806-F2-001191;

– 6 buc. articole pirotehnice tip torță, culoare albă, cu capace în laterale de culoare roșie și verde, inscripționate pe capace „FDF”;

– 14 buc. articole pirotehnice tip torță, formă cilindrică, inscripționate „Pirotecnica Manna – Torcia Manna”, KL T1 NEC”, transmitea Parchetul, la finalul lunii aprilie.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?