Superliga Romaniei Bogdan Andone o laudă pe Oţelul înainte de prima etapă din Liga 1. "Extrem de dificil, un adversar agresiv"

Data publicării:
Facebook FC Botoșani
Facebook FC Botoșani

FC Botoşani începe noul sezon aşa cum l-a terminat pe ultimul, contra celor de la Oţelul Galaţi. În ultima etapă din playout, FC Botoşani a pierdut la Galaţi, scor 2-0, şi a fost trimisă la barajul de promovare/menţinere în Liga 1. Tragerea la sorţi a ţintarului pentru Liga 1 le-a cuplat pe cele două echipe din Moldova în prima etapă a noului sezon, iar antrenorul botoşănenilor, Bogdan Andone, spune că meciul va fi unul extrem de dificil. 

"Doi adversari dificili în primele etape. Jucăm pe teren propriu primul meci, e un detaliu important, dar întâlnim un adversar extrem de dificil, de agresiv. E un joc acasă şi va trebui să facem tot posibilul să câştigăm. 

În a doua etapă jucăm la Iaşi, un derby al Moldovei, o rivalitate. Dar cel mai important e meciul din prima etapă, după care vom avea timp să pregătim şi jocul din a doua etapă. Cel mai important e să câştigăm puncte", a declarat Bogdan Andone. 

Echipa de fotbal botoșăneană a reușit să câștige, scor 3-2, în fața formației cehe FK Jablonec, în cel mai recent meci amical. 

„Un nou test util, cum au fost toate din acest cantonament. Mă bucur că nu am avut evenimente neplăcute. Aici mă refer la accidentări, e cel mai important aspect. E un adversar de nivel bun, un joc n care s-au marcat multe goluri. Din fericire, am reușit să marcăm trei goluri și să ne mai creăm câteva situații bune de gol. Partea negativă e că am primit și două goluri destul de ușor, pe niște momente de lipsă de concentrare sau neatenție, lucruri pe care trebuie să le eliminăm și să nu le mai repetăm.

Am întâlnit un adversar bun, un adversar puternic din punct de vedere fizic. În principiu, lucrurile au funcționat bine. Am făcut un joc solid, băieții au făcut un efort bun, în mare parte am realizat ce ne-am propus. Într-adevăr, mai trebuie să corectăm câteva aspecte pe fază defensivă, pe interpretarea jocului, dar sunt lucruri care, cu siguranță, în următoarele săptămâni le vom pune la punct.”, a transmis antrenorul botoșănenilor, după victoria de duminică.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel